Ελλάδα

Πως θα πληρωθούν τέλη αυτοκινήτων και φόρος πολυτελείας

Τα τέλη θα πληρωθούν... όπως τα ξέρουμε. Οι επιτροπές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε αλλαγή του τρόπου φορολόγησης. Φέτος όμως τα τέλη έρχονται μαζί με τον φόρο πολυτελείας που θα πρέπει να πληρωθεί σε τρεις μηνιαίες δόσεις ως τα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου

Τα τέλη κυκλοφορίας θα πληρωθούν σε μια δόση ως τα τέλη του Δεκεμβρίου(31/12). Την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να πληρωθεί και η πρώτη δόση του φόρου πολυτελείας. Εάν υπάρξει παράταση στην πληρωμή των τελών θα υπάρξει και για την πρώτη δόση του φόρου πολυτελείας. Η δεύτερη δόση του φόρου πολυτελείας θα πρέπει να εξοφληθεί ως το τέλος Ιανουαρίου και η τρίτη μέχρι τέλη Φεβρουαρίου καθώς τα έσοδα θα πρέπει να εγγραφούν στον εφετινό προϋπολογισμό.

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»