Σάββατο, 24 Αυγ.
33oC Αθήνα

Πότε πέφτει η επόμενη αργία μετά το καλοκαίρι που μπορεί να γίνει δεκαήμερο

Πότε πέφτει η επόμενη αργία μετά το καλοκαίρι που μπορεί να γίνει δεκαήμερο

Σε λίγες ημέρες οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, αφού τελειώνει σιγά – σιγά και ο Αύγουστος και αρκετοί αναζητούν πότε πέφτει η επόμενη αργία, προκειμένου να κανονίσουν μια σύντομη απόδραση.

Η μετάβαση από τις διακοπές στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να φαντάζει αρχικά δύσκολη,  λόγω της χαλάρωσης που είχε συνηθίσει το σώμα μας, γι’ αυτό και το μυαλό μας βρίσκεται στην επόμενη αργία.

Έτσι, λοιπόν, η επόμενη αργία είναι η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, που φέτος πέφτει ημέρα Δευτέρα. Επομένως, αρκετοί μπορούν να εκμεταλλευτούν την συγκεκριμένη αργία και να την μετατρέψουν ακόμη και σε… δεκαήμερο, σε περίπτωση που έχουν υπόλοιπο αδείας.

Μπορείτε να φύγετε από Παρασκευή (25/10) απόγευμα, μόλις σχολάσετε από την δουλειά σας και να επιστρέψετε πίσω στο γραφείο, την Τρίτη, το πρωί (29/10), χωρίς να χρειαστεί να πάρετε άδεια.

Εφόσον, βέβαια, έχετε την οικονομική δυνατότητα και τέσσερις επιπλέον ημέρες άδειας (29/10 – 1/11), μπορείτε να γυρίσετε την Δευτέρα (4/11).

Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, κλείνοντας από τώρα τα εισιτήρια, ή μια σύντομη απόδραση στην χώρα μας, καθώς πρόκειται να βρείτε σε προσιτές τιμές καταλύματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις