Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Προφυλακιστέος ο γνωστός επιχειρηματίας για τη μαφία των διαρρηκτών – “Είμαι απλά συλλέκτης”

Προφυλακιστέος ο γνωστός επιχειρηματίας για τη μαφία των διαρρηκτών – “Είμαι απλά συλλέκτης”

Στη φυλακή πρόκειται να οδηγηθεί ο γνωστός επιχειρηματίας που εμπλέκεται στη σπείρα των Ρομά διαρρηκτών. Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο επιχειρηματίας που φέρεται να συμμετείχε στη σπείρα που ξάφριζε σπίτια και βίλες επωνύμων, ενώπιον των ανακριτών αρνήθηκε πως δρούσε ως κλεπταποδοχος του κυκλώματος.

Αντίθετα φέρεται να υποστήριξε πως είχε λατρεία στα ρολόγια και πως ήταν συλλέκτης. Επίσης ανέφερε πως από τα τρία ρολόγια μεγάλης αξίας που βρέθηκαν στη κατοχή του, τα δύο ήταν με πιστοποιητικά και το τρίτο ήταν απομίμηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές παραδέχτηκε τρεις απο τις συναλλαγές που κατέγραψε ο κοριός της αστυνομίας υποστηρίζοντας οτι δεν γνώριζε πως πρόκειται για προϊόντα κλοπής.

Από τους συνολικά 20 που απολογήθηκαν σήμερα οκτώ κρίθηκαν προφυλακιστέοι και 12 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο δικηγόρος του γνωστού επιχειρηματία που κρίθηκε προφυλακιστέος για το κύκλωμα των Ρομά διαρρηκτων, Χρήστος Στάθης αμέσως μετά την απόφαση των δικαστικών άρχων ανέφερε :”Θεωρώ πως με τη γνωμοδότηση για τη προσωρινή κράτηση του εντολέα μου κέρδισε ο κίτρινος τύπος και έχασε η δικαιοσύνη.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε