Site icon NewsIT

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και τον έπιασαν για ροζ κοκαΐνη

18.10.2024 | 12:45
Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση και τον έπιασαν για ροζ κοκαΐνη

Στις φυλακή οδηγείται 50χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα για διακίνηση ροζ κοκαΐνης, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε το πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε το 2016 τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση στον Λυκαβηττό.

Ο 50χρονος δράστης της επίθεσης κατά του Πάνου Καλλίτση πριν 8 χρόνια, οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή (18.10.24) το πρωί στον αρμόδιο ανακριτή της αχαϊκής πρωτεύουσας και σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι την κοκαΐνη που κατείχε, την είχε για προσωπική του χρήση. Ωστόσο, η επιχειρηματολογία του δεν έπεισε τον ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Πάτρας το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούσαν τι ς κινήσεις του 50χρονου και τον συνέλαβαν έξω από το σπίτι.

Μεταξύ των αντικειμένων που κατασχέθηκαν ήταν κι ένα πιστόλι, το οποίο ταυτοποιήθηκε και από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ ότι ήταν αυτό με το οποίο είχε πυροβολήσει ο 50χρονος τον κομμωτή στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει χρηματικό ποσό που είχε στο αυτοκίνητό του.

Ο 50χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές και το 2009, καθώς συμμετείχε σε ληστεία  χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ με λεία 1.000.000 ευρώ.      

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version