Τετάρτη, 9 Οκτ.
25oC Αθήνα

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή 17/07/2015

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή 17/07/2015

Καιρός – Καλοκαιρινός ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, με ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Δείτε εδώ αναλυτικά τον καιρό.

Ηλιοφάνεια με ισχυρούς ανέμους και ελαφριά πτώση της θερμοκρασίας,  είναι το σκηνικό του καιρού για την Παρασκευή 17 Ιουλίου, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου (στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).
Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί βαθμιαία μέχρι 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία – ανατολική Στερεά – Εύβοια – ανατολική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά και νότια 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες – Κρήτη: Αίθριος. Οι άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 27 και τοπικά στην Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα: Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε