Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Προσλαμβάνονται 4.850 άνεργοι με πτυχίο πληροφορικής στους Δήμους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανοίξουν οι θέσεις για την πρόσληψη των ανέργων στους δήμους της χώρας. Αυτή η σειρά προσλήψεων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας αφορά όλους τους πτυχιούχους πληροφορικής

Ο στόχος είναι να περάσει η τοπική αυτοδιοίκηση στην ψηφιακή εποχή και έτσι θα ανοίξουν θέσεις όλων των ειδικοτήτων.
Ουσιαστικά οι άνεργοι που θα βρουν εργασία θα εργαστούν στον τομέα ψηφιοποίησης αρχείων των βάσεων δεδομένων που θα δημιουργηθούν στους Δήμους της χώρας.

Τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι:

Πτυχιούχοι ΑΕΙ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο εφαρμοσμένης πληροφορικής ή πληροφορικής και τηλεματικής ή επιστήμης υπολογιστών ή πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών ή επιστήμης και τεχνολογίας υπολογιστών.
Πτυχιούχοι ΤΕΙ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων ή τηλεπληροφορικής και διοίκησης ή διαχείρισης πληροφοριών ή επιχειρηματικού σχεδιασμού και πληροφοριακών συστημάτων ή εφαρμογών πληροφορικής στη διοίκηση και την Οικονομία ή βιομηχανικής πληροφορικής
Απόφοιτοι λυκείου
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ οποιασδήποτε ειδικότητας πληροφορικής, πτυχίο Α ή Β κύκλου σπουδών ΤΕΕ ή άλλο ισότιμο τίτλο από σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας ή του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε