Ελλάδα

Προσοχή! Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους – Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς

Αν είστε στους δρόμους ή ετοιμάζεστε να βγείτε οπλιστείτε με υπομονή. Αυξημένη είναι η κίνηση στις εξόδους της Αθήνας καθώς οι πρώτοι εκδρομείς φεύγουν μακριά από την πρωτεύουσα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.  

Σύμφωνα με την Τροχαία τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισού και ειδικότερα στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας από Ρέντη μέχρι Μεταμόρφωση.

Επιπλέον “σκούρα” είναι τα πράγματα και στην Αττική Οδό στην έξοδο 8 προς Λαμία. Υπάρχουν και ταμπέλες που προειδοποιούν τους οδηγούς για καθυστερήσεις. Τέλος, αυξημένη κίνηση έχει και στη Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου από το Παλατάκι μέχρι και τα διόδια της Ελευσίνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε σκάφος στο λιμάνι του Βόλου
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για την πλήρη κατάσβεση, ενώ έχουν τεθεί σε επιφυλακή και οι υπηρεσίες του ΟΛΒ (Οργανισμού Λιμένος Βόλου), προκειμένου να συμβάλουν στην ασφάλεια του χώρου
Φωτιά σε σκάφος