Ελλάδα

Πρωτομαγιά: Άρχισε η έξοδος – Τι γίνεται στις εθνικές οδούς

Ομαλά εξελίσσεται σύμφωνα με την Τροχαία, η έξοδος των εκδρομέων του Πρωτομαγιάς, με την κυκλοφορία τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όσο και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας να γίνεται χωρίς προβλήματα.

Η ροή των αυτοκινήτων μέχρι αυτή την ώρα είναι σταθερή.

Όλη η δύναμη της Τροχαίας Αττικής είναι από το πρωί σε εγρήγορση για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στους δρόμους.

Υπενθυμίζεται από τις 16:00 έως τις 22:00, σήμερα (29/4) και από τις 08:00 έως τις 13:00, αύριο (30/4), ισχύει για το ρεύμα εξόδου απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό, Κηφισίας και Μεσογείων – Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Αθηνών
Με πονοκέφαλο ξεκινά και αυτό το πρωινό για τους Αθηναίους οδηγούς. Ποιοι άλλοι δρόμοι του λεκανοπεδίου βρίσκονται στο «κόκκινο»
Κίνηση στους δρόμους
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες