Site icon NewsIT

Εργατική Πρωτομαγιά 2015: Πως θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μεταφοράς- Που θα γίνουν συγκεντρώσεις

01.05.2015 | 07:48
Εργατική Πρωτομαγιά 2015: Πως θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μεταφοράς- Που θα γίνουν συγκεντρώσεις

Πρωτομαγιά 2015: Mετ' εμποδίων θα πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις των πολιτών σήμερα, Παρασκευή, λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς, που συμμετέχουν στις απεργίες που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την εργατική Πρωτομαγιά.

Αναλυτικά, δεν θα πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο στα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού σιδηροδρόμου, ενώ οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».  Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr. Σε ηλεκτρικό, μετρό και τραμ, οι εργαζόμενοι συμμετέχουν με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί. Τα λεωφορεία θα κινηθούν, από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ από τις 8.30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) με αποτέλεσμα τα πλοία όλων των κατηγοριών να μείνουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας. 

 
Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας 
 
 
Ξεχωριστές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και φέτος στο κέντρο της Αθήνας. Στις 10.00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, ενώ μια ώρα αργότερα, στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στη πλατεία Κλαυθμώνος.  
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version