Δευτέρα, 8 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ψυχικό: «Φαίνεται ότι ο τοπογράφος απέκτησε στη Μύκονο κάτι που επιθυμούσε κι άλλος» λένε πηγές της ΕΛ.ΑΣ

Ψυχικό: «Φαίνεται ότι ο τοπογράφος απέκτησε στη Μύκονο κάτι που επιθυμούσε κι άλλος» λένε πηγές της ΕΛ.ΑΣ
Eurokinissi

Η αποκάλυψη του ηθικού αυτουργού της εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου στο Ψυχικό βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της έρευνας της Αστυνομίας, μετά τη σύλληψη του 44χρονου εκτελεστή.

«Ο 54χρονος τοπογράφος φέρεται να απέκτησε σε νησί των Κυκλάδων κάτι που επιθυμούσε πολύ και άλλος», τόνιζαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη δολοφονία στο Ψυχικό για την οποία έχει συλληφθεί ο 44χρονος που ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

«Φαίνεται ότι, πιθανότατα, κάποιος ενοχλήθηκε πολύ και έδωσε την εντολή δολοφονίας του», σχολίαζαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φως στην υπόθεση αναμένεται να «ρίξουν» τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και του φερόμενου ως δράστη, που βρίσκονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο όγκος δεδομένων του κινητού του θύματος είναι τεράστιος και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της έρευνας.

Παράλληλα, σήμερα πρόκειται να ξεκινήσει και η έρευνα στα κινητά τηλέφωνα του 44χρονου, που εντόπισαν αστυνομικοί στο σπίτι όπου διέμενε.

Όπως αναφέρουν, ακόμη, οι πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να αντλήσουν κάποιες πολύτιμες πληροφορίες από την κατάθεση της συντρόφου του 44χρονου και από τις καταθέσεις γνωστών του θύματος.

Ο 44χρονος που εξακολουθεί να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, πρόκειται να απολογηθεί την Πέμπτη.

«Ήταν βίαιος, μου είχε σπάσει το χέρι και τη μύτη»

Η πρώην σύντροφος του φερόμενου εκτελεστή του τοπογράφου στο Ψυχικό, η οποία είναι γνωστή make up artist διάσημων προσώπων της ελληνικής showbiz, μίλησε στο newsit.gr, περιγράφοντας μία ζωή – κόλαση στο πλευρό του 44χρονου.

Όπως τόνισε, είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον συλληφθέντα, δηλώνοντας μάλιστα ότι ενώ κατέθεσε μηνύσεις εις βάρος του, στη συνέχεια εκείνος την ανάγκαζε να τις αποσύρει.

Περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις εφιαλτικές στιγμές που είχε βιώσει δίπλα του, παρουσιάζοντας το σκοτεινό προφίλ του φερόμενου ως δράστη της άγριας δολοφονίας στο Ψυχικό, κάνοντας λόγο για έναν άνδρα «βίαιο» και «νάρκισσο». 

«Ήταν βίαιος, ψυχικά ασταθής, είχε το προφίλ του κλασσικού νάρκισσου. Μου έχει σπάσει το χέρι μου, τη μύτη μου, έχω κάνει μηνύσεις γι’ αυτές τις πράξεις στη ΓΑΔΑ και μετά με έβαζε να τις αποσύρω και αμέσως όταν κατεβαίναμε από το κτίριο, με απειλούσε ”τώρα να δεις τι θα σου κάνω”», ανέφερε η γυναίκα στο newsit.gr.

Και συνεχίζει: «Δεν τα εκδήλωσε αυτά από την αρχή αλλά στην πορεία. Παρουσιαζόταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το να δελεάσει και να γοητεύσει μία παρέα, μία γυναίκα ή οποιοδήποτε γνωρίσει σ΄ένα περιβάλλον, καθώς ήθελε να προβάλει ένα πολύ γοητευτικό άνθρωπο και όταν ξαφνικά κάποιος από όλη αυτή την ομάδα συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό το οποίο δείχνει δεν ισχύει και δεν είναι η πραγματικότητα, τότε αρχίζει να μην αισθάνεται καλά, να νιώθει άβολα και αρχίζει να προστατεύει την εικόνα του».

Όπως υποστηρίζει η ίδια, «όταν τα πράγματα δεν ήταν σύμφωνα με το πως ήθελε εκείνος να λειτουργούν, γινόταν βίαιος, προσπαθούσε να με απομακρύνει από το περιβάλλον μου και να το απειλεί».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις