Τρίτη, 2 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ψυχικό: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση – Η στιγμή που οι σφαίρες πέφτουν «βροχή»

Ψυχικό: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση – Η στιγμή που οι σφαίρες πέφτουν «βροχή»

Ανατριχίλα προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα από τη μαφιόζικη εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό το πρωί της Τρίτης (02.07.24).

Όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο (02.07.24), οι σφαίρες πέφτουν «βροχή», γαζώνοντας το θύμα της άγριας μαφιόζικης εκτέλεσης μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο δεν ήταν δικό του, αλλά του συνεταίρου του.

 

Είναι η στιγμή του «χτυπήματος», με τον δράστη όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, να είχε στήσει καρτέρι θανάτου, πυροβολώντας το θύμα με 9άρι πιστόλι, μόλις πήγε να παρκάρει έξω από την εταιρεία. 

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο ανατριχιαστικός ήχος των πυροβολισμών. Στην αρχή ακούγονται πάνω από 10 πυροβολισμοί απανωτά, μετά μεσολαβεί κενό και μετά «πέφτουν» άλλοι 4.

Ο νεκρός άνδρας που γαζώθηκε με μανία δεν είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, αλλά ο συνέταιρος, τοπογράφος, Σ.Π.

Όλα συνέβησαν, όταν μια μεγάλη μηχανή με ένα άτομο πλησίασε το αυτοκίνητο στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό. Ξαφνικά, ο οδηγός της μηχανής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άνθρωπο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, όπου εντόπισαν νεκρό τον άνδρα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και 14 κάλυκες.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φαίνεται πως ήταν ο άνθρωπος που άκουσε πρώτος τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας πιθανότατα προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητο του συνεταίρου του.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις