Τρίτη, 9 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ψυχικό: Κοντά στον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης πλησιάζει η Αστυνομία

Ψυχικό: Κοντά στον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης πλησιάζει η Αστυνομία

Όχι μία, ούτε δύο αλλά 11 καταθέσεις έχουν λάβει οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής για την υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου, στο Ψυχικό και σε αυτές, «φωτογραφίζεται» συγκεκριμένο πρόσωπο ως ο άνθρωπος που θα μπορούσε να έχει δώσει την εντολή της δολοφονίας. Οι περισσότεροι αναφέρουν στις καταθέσεις του ότι ο τοπογράφος που έπεσε θύμα δολοφονίας στο Ψυχικό, είχε τσακωθεί έντονα με συγκεκριμένο επιχειρηματία που ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων στη Μύκονο. Τον ίδιο άνθρωπο, ο τοπογράφος τον θεωρούσε υπεύθυνο για τον ξυλοδαρμό του στο Χαλάνδρι το 2021 και μάλιστα, ήταν αυτό το περιστατικό που στάθηκε αφορμή να μετακομίσει «για λόγους ασφαλείας» όπως είχε πει σε κάποιους φίλους του.

Ασταμάτητες έρευνες στο Νησί των Ανέμων

Με προτεραιότητα να βρεθεί ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του τοπογράφου, συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών που βρίσκονται εδώ και μέρες στη Μύκονο.

Συγκεντρώνοντας πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στο νησί, προσπαθώντας να συνθέσουν το «παζλ» της δολοφονίας και κυρίως, ποιος έδωσε την εντολή του θανάτου.

Ταυτόχρονα, αναλύονται στα εργαστήρια τα ευρήματα που πήρε η αστυνομία από το σπίτι της συντρόφου του 44χρονου συλληφθέντα.

Ήδη, βρέθηκε πυρίτιδα σε ένα από αυτά, στη ζώνη του, γεγονός που τον «δένει» ακόμα περισσότερο με τη δολοφονία του τοπογράφου. Όμως αυτά που αναμένεται να δώσουν ακόμα περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση και κυρίως για τον ηθικό αυτουργό, είναι τα κινητά τηλέφωνα.

Στα εργαστήρια βρίσκονται δύο κινητά που είχε ο 44χρονος στο σπίτι αλλά και το τηλέφωνο του τοπογράφου, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα…

Αναζητούν το σκούτερ της εκτέλεσης

Όμως πολύ κοντά βρίσκονται οι αστυνομικοί και στον εντοπισμό του σκούτερ που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία. Υπενθυμίζεται ότι ο εκτελεστής άλλαξε μηχανή μετά το έγκλημα και πήρε τη δικιά του.

Το τι απέγινε η μηχανή που χρησιμοποίησε στην εκτέλεση, για την ώρα παραμένει άγνωστο. Αυτό που γνωρίζουν ωστόσο οι αστυνομικοί, είναι ότι ο εκτελεστής είχε συνεργό που τον βοήθησε να εξαφανίσει το σκούτερ της δολοφονίας. Βρίσκοντας το σκούτερ, ενδεχομένως να πλησίαζαν ακόμα πιο κοντά στην ταυτότητα και του συνεργού. Πληροφορίες λένε πάντως, ότι είναι πολύ κοντά στο να βρουν το μηχανάκι του εγκλήματος…

Νέα δεδομένα στις έρευνες πάντως, έχει δημιουργήσει και η κατάθεση της συντρόφου του 44χρονου συλληφθέντα, για τις δουλειές του στη Μύκονο…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις