Site icon NewsIT

Ψυχικό: Νέα δεδομένα φέρνει η κατάθεση της συντρόφου του 44χρονου – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

08.07.2024 | 18:27
Ψυχικό: Νέα δεδομένα φέρνει η κατάθεση της συντρόφου του 44χρονου – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Απολογία στον εισαγγελέα του 44χρονου που συνελήφθη για την δολοφονία στο Νέο Ψυχικό του 54χρονου τοπογράφου, Κυριακή 7 Ιουλίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τα όσα έχει πει μέχρι στιγμής η σύντροφος του 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του τοπογράφου της Μυκόνου, δίνουν νέα «τροφή» στις έρευνες της Αστυνομίας για την εκτέλεση στο Ψυχικό.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στην υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου της Μυκόνου στο Ψυχικό, υπάρχει τουλάχιστον ένας συνεργός του εκτελεστή ενώ καίριο ερώτημα παραμένει το ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός. Ποιος έδωσε δηλαδή την εντολή για την εκτέλεση του τοπογράφου.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ήταν και οι ερωτήσεις που έκαναν οι αστυνομικοί στην σύντροφο του 44χρονου.

Σύμφωνα με το LiveNews, η γυναίκα είπε ότι το τελευταίο διάστημα είχε πάει μαζί με τον 44χρονο στη Μύκονο για κάποια «επιχειρηματικά θέματα». Στο νησί των Ανέμων είχαν ένα ραντεβού με κάποιον ιδιώτη, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα ΜΜΕ.

Το «διαγνωστικό κέντρο» και τα ραντεβού στη Μύκονο

Οι πληροφορίες του LiveNews αναφέρουν ότι ο ίδιος ο ιδιώτης υποστηρίζει πως αυτά τα ραντεβού αφορούσαν την σύντροφο του 44χρονου και συγκεκριμένα μια συγγενή της γυναίκας, που σκόπευε να ανοίξει ένα ακτινο-διαγνωστικο κέντρο στο νησί.

Στο πλαίσιο αυτό γίνονταν συζητήσεις, για την αναζήτηση του κτιρίου που θα μπορούσε να στεγάσει μια τέτοια επιχείρηση στη Μύκονο.

Το ερώτημα είναι, αν όντως ισχύει αυτό, αν δηλαδή όντως ο λόγος που πήγε το ζευγάρι στη Μύκονο ήταν η μελλοντική δημιουργία του διαγνωστικού κέντρου ή αν ο 44χρονος είχε άλλες επαφές, για τη δολοφονία του τοπογράφου.

Για αυτή την έρευνα, ενδεχομένως θα πρέπει να κληθεί να καταθέσει και το συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας, που φέρεται να ενδιαφερόταν να ανοίξει το διαγνωστικό κέντρο…

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες επισκέψεις που είχε κάνει ο 44χρονος στη Μύκονο έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα και από το τηλέφωνο του θύματος, για να διαπιστώσουν αν όντως δεχόταν απειλητικά μηνύματα και από ποια άτομα…

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version