Σάββατο, 6 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ψυχικό: Ο ύποπτος που προσήχθη για την εκτέλεση του 54χρονου είχε εμπλακεί σε απαγωγή επιχειρηματία

Ψυχικό: Ο ύποπτος που προσήχθη για την εκτέλεση του 54χρονου είχε εμπλακεί σε απαγωγή επιχειρηματία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Όπως έγινε γνωστό, οι Αρχές προσήγαγαν το βράδυ της Παρασκευής (05.07.24) έναν άνδρα ως ύποπτο για την άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάμερες και μαρτυρίες οδήγησαν τους αναλυτές των Ανθρωποκτονιών στην προσαγωγή του συγκεκριμένου ατόμου, ύποπτου, για την εκτέλεση του Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό την περασμένη εβδομάδα.

Πρόκειται για παλιό γνώριμο των Αρχών που είχε εμπλακεί στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Παναγόπουλου. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση του με την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου, που δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο, ενώ κρατάει το στόμα του κλειστό.  

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν στοιχεία, που ενδεχομένως θα τον «δέσουν» με την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου, έτσι ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ύποπτος που προσήχθη για την εκτέλεση στο Ψυχικό, βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές, όπου φέρεται να ήρθε σε επαφή με άτομα της Greek Mafia.

Κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις του, φανέρωσαν τον σωματότυπό του και οι πληροφορίες που έδωσαν συγκεκριμένα άτομα για το τι ετοίμαζε, οδήγησαν τους αστυνομικούς στην προσαγωγή του, προκειμένου να εξεταστεί και να επιβεβαιωθεί, αν εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσαθχεί ακόμη δύο άτομα, τα οποία κρατούνται στη ΓΑΔΑ και εξετάζονται για πιθανή εμπλοκή τους στο έγκλημα. 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις