Τρίτη, 2 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ψυχικό: Πρόβα την δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη είχε κάνει ο εκτελεστής του την προηγούμενη ημέρα

Ψυχικό: Πρόβα την δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη είχε κάνει ο εκτελεστής του την προηγούμενη ημέρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την εν ψυχρώ δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη το πρωί της Τρίτης (02/07/2024) στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από την δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό καθώς και από την πρόβα που έκανε ο εκτελεστής του 24 ώρες πριν.

Άλλωστε οι κινήσεις του εκτελεστή «μαρτυρούν» πως είχε γίνει πρόβα πριν την δολοφονία του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 7 το πρωί της Τρίτης(02/07/2024) και 90 λεπτά πριν τη δολοφονία, ο δράστης βρισκόταν στο σημείο της επιχείρησης του θύματος μαζί με το μαύρο μηχανάκι του.

Το ίδιο συνέβη και την προηγούμενη μέρα νωρίς το πρωί, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικές αρχές από το βιντεοληπτικό υλικό. Κάποια δεδομένα αυτής της εκτέλεσης κάνουν εντύπωση όμως στους αστυνομικούς. Ένα από αυτά είναι ότι ο εκτελεστής είχε σχεδιάσει με πρωτοφανή τρόπο λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ παρατήρησαν πως στην πλαστή πινακίδα που έφερε η μηχανή του εκτελεστή, φαίνεται ακόμη και η σφραγίδα ΚΤΕΟ.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία στο Ψυχικό το πρωί της Τρίτης (02/07/2024) όταν ένας άγνωστος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε με περισσότερες από 8 σφαίρες έναν 54χρονο τοπογράφο που δραστηριοποιείται στην Μύκονο.

Ο τοπογράφος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του όταν ένας άνδρας, με μια μηχανή μικρού κυβισμού και φορώντας κράνος στο κεφάλι τον πλησίασε και άρχισε να τον «γαζώνει» αδειάζοντας πάνω του δυο γεμιστήρες από ένα 9άρι πιστόλι και στην συνέχεια έφυγε.

Στο σημείο εντοπίστηκαν περισσότεροι από 20 κάλυκες ενώ αίσθηση προκαλεί στους αστυνομικούς το γεγονός ότι ο εκτελεστής αγνόησε τις δεκάδες κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις