Κυριακή, 7 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ψυχικό: Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο 44χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του τοπογράφου της Μυκόνου

Ψυχικό: Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο 44χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του τοπογράφου της Μυκόνου

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε στις 9.30 το πρωί της Κυριακής (7/7/24) ο 44χρονος που συνελήφθη χθες Σάββατο, για την εν ψυχρώ εκτέλεση στο νέο Ψυχικό του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου, πατέρα δύο παιδιών.

Η Αστυνομία είχε προχωρήσει από το βράδυ της Παρασκευής στην προσαγωγή του 44χρονου για την υπόθεση δολοφονίας και η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη του Σάββατο.

Μετά την έρευνα της αστυνομίας, οι αρμόδιες δικαστικές αρχές εξέδωσαν σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοφορία – οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα εκτελέσεων ενώ στη συνέχεια ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του, για την Πέμπτη (11/7/24), στις 10.00 το πρωί.

Τα στοιχεία σε βάρος του είναι πολλά και σοβαρά όπως και το ποινικό παρελθόν του. Σε αυτό περιλαμβάνεται η απαγωγή Παναγόπουλου, ληστείες και σχέσεις με «βαριά» ονόματα του υποκόσμου.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη του από τις κάμερες ασφαλείας, ακολουθώντας τη διαδρομή του εκτελεστή μετά το έγκλημα. Η αλλαγή μηχανών που έκανε ο εκτελεστής για να ξεφύγει της προσοχής της Αστυνομίας, τελικά λειτούργησε αντίθετα. Δηλαδή, τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών…

Η μία από τις δύο μηχανές, είναι καταχωρημένη στο όνομα του 44χρονου οπότε βρέθηκαν απευθείας τα στοιχεία του και η υπόθεση της σύλληψής του ήταν θέμα ωρών.

Εκτός από τον ίδιο, προσήχθη και η σύντροφός του, καθώς στην πυλωτή της δικής της πολυκατοικίας βρέθηκε παρκαρισμένη η μηχανή του 44χρονου.

Ο ίδιος πάντως, αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση…

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις