Τρίτη, 2 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ψυχικό: Στο «μικροσκόπιο» μηχανή που φτάνει στο σημείο της εκτέλεσης του Παναγιώτη Στάθη

Ψυχικό: Στο «μικροσκόπιο» μηχανή που φτάνει στο σημείο της εκτέλεσης του Παναγιώτη Στάθη

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχουν μπει οι κάμερες ασφαλείας από καταστήματα και σπίτια της περιοχής του Ψυχικού, προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουν το δρομολόγιο που ακολούθησε ο δράστης για να φτάσει αλλά και να φύγει από το σημείο της δολοφονίας του 54χρονο τοπογράφου της Μυκόνου.
Στις 08:32 το πρωί της Τρίτης οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για περιστατικό με πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό. Αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στον πολυσύχναστο δρόμο των Βορείων Προαστίων κι αφού απέκλεισαν το σημείο στη συνέχεια άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις και να συγκεντρώνουν οπτικό υλικό από τις κάμερες τις περιοχής, για τη δολοφονία του τοπογράφου της Μυκόνου.

Ανάμεσα στο οπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί είναι και η διέλευση ενός σκούτερ από την οδό της 25ης Μαρτίου, τρία περίπου λεπτά πριν από εκτέλεση του Παναγιώτη Στάθη κάτω από τα γραφεία της εταιρείας του κι ενώ πάρκαρε το αυτοκίνητο του. Στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνεται ένα σκούτερ, ο οδηγός του οποίο φοράει σκουρόχρωμα ρούχα.

 

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα ο εκτελεστής πυροβόλησε τουλάχιστον 15 φορές εναντίον του 54χρονου τοπογράφου με εννιάρι πιστόλι, ενώ αμέσως οι αστυνομικές αρχές ξεσκονίζουν το παρελθόν και τις επαγγελματικές δραστηριότητες του Παναγιώτη Στάθη προκειμένου να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις