Σάββατο, 6 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ψυχικό: Συνελήφθη 44χρονος για τη δολοφονία του τοπογράφου της Μυκόνου

Ψυχικό: Συνελήφθη 44χρονος για τη δολοφονία του τοπογράφου της Μυκόνου

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (6/7/24) ένας 44χρονος άνδρας, για την εν ψυχρώ εκτέλεση του τοπογράφου της Μυκόνου, την ώρα που το θύμα πάρκαρε στο Ψυχικό, το πρωί της 2/7/24.

Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει στην προσαγωγή του 44χρονου από τη νύχτα της Παρασκευής (5/7/24). Ο άνθρωπος αυτός θεωρείται βασικός ύποπτος για την υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου της Μυκόνου, στο Ψυχικό.

Η απροσεξία του εκτελεστή που οδήγησε στη σύλληψη

Αυτό που πρόδωσε τον εκτελεστή και «ξεκλείδωσε» την υπόθεση για τους αστυνομικούς, φαίνεται πως είναι η μηχανή του.

Αν και ο εκτελεστής του τοπογράφου της Μυκόνου φορούσε κράνος και γάντια και εμφανιζόταν ιδιαίτερα ψύχραιμος κατά την εκτέλεση του θύματος, φαίνεται πως βιάστηκε να νιώσει και… «αόρατος» στις κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο εκτελεστής, θεωρώντας ότι βρίσκεται αρκετά μακριά από το σημείο που έγινε η δολοφονία,  μπήκε σε μια πυλωτή πολυκατοικίας για να πάρει την μηχανή του, έχοντας ήδη αφήσει το σκούτερ που χρησιμοποίησε. 

Οι αστυνομικοί ωστόσο που ακολούθησαν τα ίχνη του μέσα από πολλά βίντεο από κάμερες ασφαλείας, τον εντόπισαν σε βιντεοληπτικό υλικό να μπαίνει στη συγκεκριμένη πυλωτή.

Από έρευνα διαπίστωσαν ότι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία μένει η σύντροφος του 44χρονου ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές. Έτσι ο ίδιος μπήκε στο «μικροσκόπιο» των αρχών.

Η Αστυνομία προσήγαγε την σύντροφο του 44χρονου ενώ μέσα στο σπίτι βρέθηκε και ένα ζευγάρι γάντια.

Τόσο τα γάντια όσο και η μηχανή, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανίχνευση πυρίτιδας.

Αν και ο ίδιος ο 44χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση, τελικά η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Έρευνες για τον ηθικό αυτουργό

Οι πληροφορίες λένε ότι το ανθρωποκτονιών έχει επικεντρώσει τις έρευνες σε δύο ανθρώπους με τους οποίους ο τοπογράφος φαίνεται πως είχε καβγάδες για επαγγελματικά ζητήματα. Ο ένας είναι Ελληνας, γνωστό όνομα του real estate και ο δεύτερος είναι αλλοδαπος εργολάβος.

Οι αστυνομικοί έδειξαν τις φωτογραφίες τους στην σύντροφο του 44χρονου και εκείνη τους αναγνώρισε. Είπε στους αστυνομικούς ότι τους είχε δει στη Μύκονο, σε ταξί που είχε πάει με τον σύντροφό της. Ο ίδιος της είχε πει ότι είχε κάποιες δουλειές να κάνει στο νησί. 

Σύμφωνα με τον Alpha, στο σπίτι της γυναίκας βρέθηκε επίσης, μία ζώνη και ένα μπουφάν που και αυτά, τα πήραν για εξέταση οι αστυνομικοί…

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις