Σάββατο, 17 Αυγ.
36oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών «βλέπουν» οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, πίσω από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα το βράδυ της Τρίτης (22.08.23).

Το θύμα του περιστατικού με τους πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα, ένας νεαρός Αλγερινός, σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, βρέθηκε τραυματισμένος στη συμβολή των οδών Κύμης και Αχαρνών και γύρω του διάσπαρτοι 14 κάλυκες.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, διαπίστωσαν τραύματα από μαχαίρι, όχι όμως από τις σφαίρες που «έπεφταν βροχή» στο σημείο. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, προβληματίζονται για τον μεγάλο αριθμό των καλύκων που βρέθηκαν στο σημείο και το γεγονός ότι ο δράστης δεν θέλησε ή δεν κατάφερε να πετύχει τον αλλοδαπό.

Προσπαθούν μέσω των καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και αυτοπτών μαρτύρων, να διαπιστώσουν πώς έγινε το σκηνικό και να φτάσουν στην φιγούρα μυστηριώδους πιστολέρο. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι πίσω από το αιματηρό επεισόδιο κρύβονται υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις