Ελλάδα

Ραφήνα: Ξεκόλλησε φωτιστικό σε σχολείο και έπεσε πάνω στο κεφάλι καθηγήτριας

Τα χειρότερα γλίτωσε μια καθηγήτρια σχολείου στη Ραφήνα όταν φωτιστικό ξεκόλλησε από το ταβάνι και έπεσε πάνω στο κεφάλι της.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας (21.10.24) σε διάδρομο σχολείου στη Ραφήνα με την καθηγήτρια να είναι καλά στην υγεία της.

«Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας. Το σχολείο είχε συντηρηθεί πρόσφατα. Το φως ήταν στον διάδρομο, δεν χτύπησε η καθηγήτρια που έπεσε πάνω της, επετεύχθη κάθε κακό» δήλωσε στο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά.

Όπως είπε, η καθηγήτρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Ραφήνας για να εξεταστεί.

«Το καλοκαίρι όλα τα σχολεία ελέγχθηκαν και μετά το περιστατικό επανήλθε το συνεργείο του δήμου», τόνισε η δήμαρχος, επισημαίνοντας πως «σκεφτόμαστε και διάφορα, πολλά μπορούν να συμβαίνουν, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν ξέρουμε από τι πέθανε το παιδί μας», λέει η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού 2 χρόνια μετά τον θάνατό της
Τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της είχε αναλάβει η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα που τέθηκε σε αναστολή μετά την εκδίκαση της υπόθεσης Πισπιρίγκου
Η άτυχη 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού