Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA – Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της “Τηλέτυπος”

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο MEGA. Όπως έγινε γνωστό, την παραίτησή του υπέβαλε, στις 17 Απριλίου 2018, ο πρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της «Τηλέτυπος ΑΕ» Γεώργιος Μήτραινας.

Παράλληλα, με ξεχωριστή ανακοίνωση της «Τηλέτυπος», γνωστοποιήθηκε ότι αναβλήθηκε η γενική συνέλευση της 17ης Απριλίου για τις 7 Μαΐου 2018.

Συγκεκριμένα, επισημαίνονται τα εξής: «Στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Τηλέτυπος ΑΕ, την 17η Απριλίου 2017, προσήλθαν 5 μέτοχοι, εκπροσωπούντες 37.390 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,037096% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Μη σχηματισθείσης απαρτίας, το σώμα όρισε χρόνο και τόπο επαναληπτικής συνεδριάσεως τη Δευτέρα 7η Μαΐου 2018 και ώρα 12:30, στο ξενοδοχείο Hilton του δήμου Αθηναίων (Βασ. Σοφίας 46)».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικές περιγραφές των ηλικιωμένων που ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο Πόρτο Ράφτη - «Μην μιλήσεις καθόλου αλλιώς σε σφάξαμε»
«Ευτυχώς που βρήκανε χρήματα και καλμάρανε», είπαν οι δύο ηλικιωμένοι για τους ληστές που μπούκαραν στη μονοκατοικία τους στο Πόρτο Ράφτη
Μηχανή της αστυνομίας
Συνολικά 50 άτομα εμπλέκονται στα τρία κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας - Οι έρευνες σε 40 σπίτια, ο θησαυρός, τα «μπιχλιμπίδια» και τα χιλιάδες αρχαία νομίσματα
Το ηγετικό στέλεχος του ενός κυκλώματος που ήταν σεσημασμένο για ίδια αδικήματα, εκμεταλλευόταν τις διασυνδέσεις του με αρχαιοκάπηλους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Τρια κυκλώματα αρχαιοκάπηλων στη Βόρεια Ελλάδα