Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Ρέθυμνο: 20χρονος από το περιβάλλον των ασθενών στην Πάτρα, εξετάζεται για κορονοϊό! «Λουκέτο» στο Πανεπιστήμιο

κορονοϊός

Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού εξετάζουν οι υγειονομικές αρχές στην Κρήτη. Πρόκειται για έναν 20χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, ο οποίος σχετίζεται με το περιβάλλον των τελευταίων δυο κρουσμάτων στην Ελλάδα!

Ο 20χρονος που εξετάζεται στην Κρήτη ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού είναι φοιτητής από την Πάτρα και σύμφωνα με το cretapost.gr σχετίζεται με το περιβάλλον των ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου.

Click4more Κορονοϊός: “Ανησυχία όταν τα κρούσματα θα είναι αδιευκρίνιστης προέλευσης”! Τι λέει στο newsit.gr ο καθηγητής Γιώργος Σουρβίνος

Μετά τον εντοπισμό του τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, με τον 20χρονο να πηγαίνει στο νοσοκομείο και να μπαίνει σε καραντίνα έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από το Ιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Κλείνει προληπτικά το Πανεπιστήμιο Κρήτης

48ωρο λουκέτο για να γίνει απολύμανση θα μείνει τις επόμενες δυο μέρες το πανεπιστήμιο της Κρήτης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της πρυτανείας το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό για δύο μέρες έως ότου γίνει η απολύμανσή του, ύστερα από το ύποπτο κρούσμα.

Click4more Ο κορονοϊός κλείνει τη Βασιλική της Γεννήσεως! Κρούσματα στο ξενοδοχείο όπου έμειναν Έλληνες τουρίστες!

«Ανακοίνωση Αναστολής της λειτουργίας του Ιδρύματος στο Ρέθυμνο.  Ανακοινώνεται ότι η λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο αναστέλλεται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 5 και 6 Μαρτίου για προληπτικούς λόγους και κατόπιν οδηγιών που έλαβε το Πανεπιστήμιο από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.

Όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Παναγιώτης Τσακαλίδης, υπήρξε ένα ύποπτο περιστατικό στο Παιδαγωγικό Τμήμα και μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές και τον ΕΟΔΥ, αποφασίστηκε να κλείσει το πανεπιστήμιο προκειμένου να διαπιστωθεί εργαστηριακά, αν πρόκειται για κορονοϊό.

Ο πρύτανης πρόσθεσε ότι οι φοιτητές ενημερώθηκαν και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ή πανικού.

Με πληροφορίες από cretapost.gr και ekriti.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις