Site icon NewsIT

Ρέθυμνο: Αφαίρεσαν την σφαίρα από την σπονδυλική στήλη του κτηνοτρόφου που πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα

08.09.2024 | 14:56
Ρέθυμνο: Αφαίρεσαν την σφαίρα από την σπονδυλική στήλη του κτηνοτρόφου που πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 69 ετών κτηνοτρόφος που το πρωί της περασμένης Παρασκευής (06.09.2024) έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στο ποιμνιοστάσιο του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και το βράδυ του Σαββάτου (07.09.2024) οι γιατροί αφαίρεσαν με χειρουργική επέμβαση την σφαίρα που είχε καρφωθεί στη σπονδυλική του στήλη μετά την επίθεση που δέχτηκε στο ποιμνιοστάσιό του στο Ρέθυμνο.

Προηγουμένως είχε σταθεροποιηθεί η αιμοδυναμική του κατάστασή, αφού είχε ελεγχθεί και η αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το επόμενο 24ωρο, να ξεκινήσει και η διαδικασία αφύπνισης του από την καταστολή.

Ο κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε τουλάχιστον 4 φορές από τον δράστη την περασμένη Παρασκευή (06.09.2024) και μάλιστα δεν δίστασε να του κόψει και την γλώσσα.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ έχουν γίνει πολλές προσαγωγές και επιχειρήσεις σε σπίτια υπόπτων. 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version