Site icon NewsIT

Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν κτηνοτρόφο για κτηματικές διαφορές – Βρέθηκε με κομμένη γλώσσα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

06.09.2024 | 10:26
Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν κτηνοτρόφο για κτηματικές διαφορές – Βρέθηκε με κομμένη γλώσσα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε φάρ ουέστ μετατράπηκε το χωριό Βιλανδρέδου του Ρεθύμνου, όπου ένας 70χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση στην κτηνοτροφική του μονάδα όπου οι δράστες τον πυροβόλησαν, ενώ το θύμα βρέθηκε και με κομμένη γλώσσα. 

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί (06.09.2024) με το θύμα να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχει δεχτεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πυροβολισμούς στα άκρα και την κοιλιά. Τον 70χρονο άνδρα από το Ρέθυμνο εντόπισε αιμόφυρτο σε μια αποθήκη που βρίσκεται κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα ο γιος του και αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και τις αστυνομικές αρχές.  

Άνδρες της ΕΛΑΣ έσπευσαν στο σημείο και αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της δολοφονικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τους τραυματισμούς που έχει στο σώμα του από τις σφαίρες ο 70χρονος, έχει κομμένη γλώσσα χωρίς να έχει προσδιοριστεί αν είναι από την πτώση του ή από κάποιον άλλο παράγοντα.

Το πρώτο σενάριο που ερευνούν οι αστυνομικές αρχές είναι πίσω από την επίθεση να κρύβονται κτηματικές διαφορές, ενώ τον Ιούλιο είχε δεχτεί επίθεση ο γιος του θύματος με καυστικό υγρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι φορώντας κουκούλες περίμεναν το θύμα τους μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα το πρωί της Παρασκευής και μόλις μπήκε τον πυροβόλησαν.

Ο 70χρονος έχοντας ακόμα τις αισθήσεις του τηλεφώνησε στο γιο του που έσπευσε στο σημείο και τον βρήκε σε άσχημη κατάσταση.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με πολλαπλά τραύματα με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 70χρονος που έχει δεχτεί πυροβολισμούς αιμορραγεί.

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Το θύμα είναι ο πατέρας του του νεαρού που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό τον Ιούλιο στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο και ένας από τους δράστες είχε μπει φυλακή. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version