Άτυχος στάθηκε χτες (08.04.2025) ένας διαρρήκτης από την Ρόδο, ο οποίος στην προσπάθειά του να κλέψει τα έσοδα ενός σουβλατζίδικου βγήκε από αυτό… «χρεωμένος»!
Ο διαρρήκτης έσπασε με ένα σφυρί το τζάμι της πόρτας του σουβλατζίδικου στην περιοχή των Δασκάλων στην Ρόδο, και στη συνέχεια μπήκε μέσα με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από το κατάστημα. Την ώρα που έβγαζε την ταμειακή μηχανή από την θέση της είχε ένα αναπάντεχο ατύχημα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο άνδρας, σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας του σουβλατζίδικου φαίνεται να σκοντάφτει στην προσπάθειά του να διαφύγει με την ταμειακή γρήγορα, με αποτέλεσμα να του πέφτει το κινητό από την τσέπη χωρίς να το πάει είδηση.
Έχοντας την ταμειακή στα χέρια, ο γκαφατζής διαρρήκτης βγήκε από το κατάστημα από το ίδιο σημείο από το οποίο μπήκε, αγνοώντας πλήρως το κινητό του τηλέφωνο που βρίσκεται στο πάτωμα.
Στα βίντεο φαίνεται να φεύγει από το σημείο με μηχανάκι, πιθανότητα έχοντας και συνεργό, καθώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να οδηγήσει, έχοντας την ταμειακή στα χέρια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες μοιράστηκε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε όσους γνωρίζουν να ενημερώσουν τον ίδιο ή τις Αρχές, όμως από τη στιγμή που υπάρχει το κινητό του δράστη στον τόπο της ληστείας, αναμένεται να είναι εύκολη η ταυτοποίησή του κι ο εντοπισμός του.
«Χθες το βράδυ στις 00:00 έγινε διάρρηξη στο κατάστημά μου. Αν κάποιος αναγνωρίζει το άτομο στο βίντεο ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου ή με την αστυνομία. Ευχαριστώ», έγραψε ο ιδιοκτήτης στην ανάρτησή του.