Ελλάδα

Ρόδος: Στη φυλακή ο 80χρονος Γάλλος για τον βιασμό του 7χρονου κοριτσιού – «Ήμουν παιδίατρος, μπορεί να τρελάθηκα»

Ο Γάλλος ομολόγησε εν μέρει τις πράξεις του, τονίζοντας πως ασέλγησε με το χέρι του, αρνούμενος τις άλλες κατηγορίες

Τον δρόμο για τη φυλακή, μετά την απολογία του, πήρε σήμερα (16.04.2025) ο 80χρονος Γάλλος παιδίατρος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός κοριτσιού μόλις 7 χρόνων, σε ξενοδοχείο της Ρόδου.

Ο 80χρονος παιδίατρος, κατά την απολογία του στον ανακριτή της Ρόδου, φέρεται πως αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό και ασέλγεια ανηλίκου.

Ο δικηγόρος του ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο να παρουσιάζεται τακτικά στις αρμόδιες αρχές της Γαλλίας, είτε στην αστυνομία είτε στην ελληνική πρεσβεία, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό.

«Ήμουν παιδίατρος, μπορεί να τρελάθηκα»

Την ίδια στιγμή, ανατριχίλα προκαλεί η στάση που διατήρησε ο 79χρονος παιδίατρος κατά την απολογία του, αναφέρει η dimokratiki.gr.

Ο Γάλλος ομολόγησε εν μέρει τις πράξεις του, τονίζοντας πως ασέλγησε με το χέρι του κατά τις 7χρονος μέσα στο ξενοδοχείο της Ρόδου, αρνούμενος τις άλλες κατηγορίες.

Ο ίδιος φέρεται πως είπε ότι φιλούσε τη μικρή στο μέτωπο και της χάιδευε τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα δήλωσε στεναχωρημένος, προσθέτοντας: «Ήμουν παιδίατρος… δεν ξέρω, μπορεί να τρελάθηκα».

Το χρονικό της φρίκης

Όλα έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Ρόδο όπου η οικογένεια της 7χρονης παραθέριζε.

Τότε, ο αδελφός της μικρής μπήκε στο δωμάτιο και είδε τον παιδίατρο να βρίσκεται εκεί.

Ο πατέρας, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, έσπευσε στο δωμάτιο και βρήκε την κόρη του να κλαίει. Όταν εν τέλει την ρώτησε για το τι είχε συμβεί, εκείνη με λυγμούς του περιέγραψε την κακοποίηση.

Το κορίτσι κατέθεσε πως ο άνδρας την ανάγκασε να γδυθεί, την άγγιξε και προέβη σε διάφορες πράξεις που.

Ο πατέρας, σε κατάσταση σοκ, απομάκρυνε τον άνδρα και κάλεσε σε βοήθεια. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εξιχνίασης και Δίωξης Εγκλημάτων Ρόδου, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη του κατηγορουμένου.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε, πέρα από τις καταθέσεις του πατέρα και του αδελφού που παίζουν σημαντικό ρόλο, περιλαμβάνονται ενδείξεις θωπείας και ασέλγειας, όπως ερυθρότητα στα γεννητικά όργανα του παιδιού και γενικότερη σωματική και ψυχολογική βία.
Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τις καταγγελίες, ενώ βρέθηκαν ίχνη στο δάχτυλο του κατηγορούμενου που επιβαρύνουν περαιτέρω τη θέση του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα