Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όταν γύρισε στο κελί της, τα έσπασε όλα, έβριζε τους δικαστές και φώναζε πως είναι αθώα», λέει συγκρατούμενή της

«Θα δείτε τι θα πάθετε. Εγώ ήμουν καλή μάνα, είμαι αθώα, θα βάλω τους καλύτερους δικηγόρους»

Συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου, περιέγραψε σήμερα (19.03.2025) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πώς η καταδικασθείσα χθες σε δις ισόβια για τον θάνατο των παιδιών της Μαλένα και Ίριδα, γύρισε στο κελί της σε έξαλλη κατάσταση.

«Όταν γύρισε στο κελί της, τα έσπασε όλα, χτύπαγε τοίχους, έβριζε τους δικαστές ότι την δίκασαν άδικα γαι τα παιδιά της. Φώναζε “θα δείτε τώρα ποια είμαι, τώρα που θα πάω σε άλλες φυλακές θα δουν ποια είμαι”», είπε στην εκπομπή η συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν καταλάβαινε τίποτα. Έβριζε και εμάς μας έλεγε “χαρήκατε που δικάστηκα.. με καταστρψατε”, την είχε πιάσει αμοκ. Φώναζε πως είναι αθώα», συνέχισε.

«Θα δείτε τι θα πάθετε. Εγώ ήμουν καλή μάνα, είμαι αθώα, θα βάλω τους καλύτερους δικηγόρους», φέρεται να είπε η γυναίκα από την Πάτρα, όπως ανέφερε η τρόφιμος.

Όπως μάλιστα σημείωσε, «εμείς χαρήκαμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι έχει φάει τα παιδιά της» είπε και πρόσθεσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «φτιαχνόταν και βαφόταν πριν πάει στο δικαστήριο για να τη βλέπει ο σύζυγος. Για α δούμε, τώρα θα βάψει ξανά ρίζα εκεί που θα πάει;».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου καταδικάστηκε χθες σε δις ισόβια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας ανακοινώθηκε πως η μητέρα από την Πάτρα κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία κατά συρροή σε βάρος της 3,5 ετών Μαλένας και της έξι μηνών Ίριδας.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για κάθε δολοφονία με την ποινή των διπλών ισοβίων να προστίθεται σε εκείνη που ήδη εκτίει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τις επόμενες ημέρες οι προσπάθειες για την αφύπνιση του 9χρονου στη Λάρισα που πνίγηκε με πορτοκάλι
Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Συνεχίζουν να καταθέτουν στις αρχές οι δάσκαλοί του ώστε να διευκρινιστεί πως έγινε το ατύχημα με τον μικρό μαθητή και πόση ώρα έμεινε χωρίς οξυγόνο
Προαύλιο σχολείου
Θεσσαλονίκη: «Απαντούσε ασυναρτησίες, φαινόταν πως είχε πιει» λέει αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον 60χρονο οδηγό μετά το τροχαίο με τη νεκρή 50χρονη μητέρα
«Για λίγα δευτερόλεπτα και θα μπορούσε να ήμουν εγώ η νεκρή. Ήθελε ένα μέτρο για να βρεθεί μπροστά μου αυτός ο άνθρωπος και να σκοτώσει εμένα» υποστηρίζει μιλώντας στο newsit.gr
Η 50χρονη μητέρα θύμα του τροχαίου δυστυχήματος στη Θεσσαλονίκη