Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Ρουβίκωνας: “Επίσκεψη” στο σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ

Ρουβίκωνας: “Επίσκεψη” στο σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ

Νυχτερινή… επίσκεψη στο σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, έκανε ο Ρουβίκωνας. Μέλη της αναρχικής ομάδας αφού έγραψα συνθήματα και πέταξαν τρικάκια, έφυγαν.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ ο Ρουβίκωνας, που… ενημέρωσε για την ενέργειά του και ανέβασε και σχετικό video στο indymedia.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας έφτασαν στο σπίτι του Μιχάλη Τσαμάζ στα βόρεια προάστια και αφού πέταξαν στην είσοδο φέιγ βολάν, έγραψαν στον τοίχο το σύνθημα «νίκη στον αγώνα των απεργών του ΟΤΕ» κι έφυγαν.

Στην ανάρτησή τους, τα μέλη του Ρουβίκωνα χαρακτηρίζουν τον ΟΤΕ σύγχρονο εργασιακό κάτεργο και έκαναν λόγο για ” εκδικητικές απολύσεις εργαζομένων που δεν δέχτηκαν να υπογράψουν την «εθελούσια» έξοδό τους” και για “τραγική υποβάθμιση στα ζητήματα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζόμενων καθημερινά στους χώρους εργασίας”, για την οποία θεωρούν κύριους υπεύθυνους τη διοίκηση του ΟΤΕ και τον διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης.

Δείτε το video από την παρέμβαση του Ρουβίκωνα ΕΔΩ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις