Ελλάδα

Ryanair: Πτήση Κεφαλονιά – Βερολίνο από το 2019

Νέο δρομολόγιο από την Κεφαλονιά προς το αεροδρόμιο Τέγκελ στο Βερολίνο θα ενώνει, με συχνότητα δύο πτήσεων εβδομαδιαίως, από τον προσεχή Απρίλιο του 2019, η Ryanair ως μέρος τους καλοκαιρινού προγράμματός της.

«Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από την Κεφαλονιά προς το Βερολίνο-Τέγκελ, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα δύο πτήσεις εβδομαδιαίως ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2019», δήλωσε ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο.

Η εταιρεία προσφέρει θέσεις από 14.99 ευρώ, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης για ταξίδι από τον Νοέμβριο έως και τον Φεβρουάριο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα