Τετάρτη, 28 Αυγ.
32oC Αθήνα

Σαλαμίνα: Σε σοκ η 20χρονη που δέχτηκε την απόπειρα βιασμού

Σαλαμίνα: Σε σοκ η 20χρονη που δέχτηκε την απόπειρα βιασμού

Το σοκ που υπέστη από την επίθεση του 35χρονου στην παραλία της Σαλαμίνας προσπαθεί να ξεπεράσει η κοπέλα που αναγκάστηκε να μπει στη θάλασσα για να γλιτώσει από τον επίδοξο βιαστή της.

Η 20χρονη βίωσε έναν πρωτοφανή εφιάλτη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (26/8/2024), όταν ένα άνδρας που έχει απασχολήσει στο περελθόν τις αστυνομικές αρχές άρχισε να την καταδιώκει και να την απειλεί ότι θα τη βιάσει και θα τη μαχαιρώσει. 

Η νεαρή γυναίκα σώθηκε χάρη στην έγκυρη παρέμβαση ενός φίλου της, ο οποίος έσπευσε στο σημείο και αφού πρόσφερε ασφάλεια στην 20χρονη στη συνέχεια ξυλοφόρτωσε τον επίδοξο βιαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό της περιβάλλον η κοπέλα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ, ενώ δεν έκλεισε μάτι και τα δύο βράδια μετά το περιστατικό. 

Με ποινικό μητρώο ο 35χρονος

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πρόσωπα τα οποία βρίσκονται κοντά στην κοπέλα θα ζητηθεί η συνδρομή ψυχολόγου, ενώ η οικογένεια της δεν πρόκειται να αφήσει το περιστατικό να περάσει χωρίς να κινήσουν νομικές διαδικασίες για τη παραδειγματική τιμωρία.

Ο 35χρονος που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για κλοπές, υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και γενετήσιες πράξεις εναντίον γυναικών, μετά τη πράξη συνελήφθη και πέρασε κι από εισαγγελέα.

Μάλιστα, τα συγγενικά πρόσωπα της 20χρονης ευχαριστούν το Θεό που βρέθηκε γρήγορα στο σημείο ο φίλης της κόρης τους καθώς όπως λένε σε άτομα του περιβάλλοντος τους «τι θα γινόταν έαν δεν πήγαινε κάποιος εκεί; Μπορεί το κορίτσι να μη ζουσε τώρα…».      

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις