Ελλάδα

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Η σύζυγος του 35χρονου είναι έγκυος!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για το έγκλημα στη Σαλαμίνα ότι είναι έγκυος η σύζυγος του 35χρονου, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Ο 35χρονος άντρας σκότωσε την ερωμένη του και μετά αυτοκτόνησε!

Δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος και δύο ανήλικα παιδιά έμειναν ορφανά λίγες ημέρες πριν από την Ανάσταση. Στη Σαλαμίνα σήμερα το μόνο θέμα συζήτησης είναι το φοβερό έγκλημα πάθους που έγινε ανήμερα της Μεγάλης Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ο 35χρονος και μια 44χρονη είχαν παράνομο δεσμό για καιρό. Και οι δυο είχαν οικογένειες και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 44χρονη είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στην παράνομη αυτή σχέση. Τον τελευταίο καιρό είχε μιλήσει με τον σύζυγό της και του είχε αποκαλύψει την σχέση με τον 35χρονο.

Έτσι, αποφάσισε χθες να συναντήσει τον εραστή της για να του πει να χωρίσουν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγός της είχε αποφασίσει να την συγχωρήσει και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στην σχέση τους για να σώσουν έτσι την οικογένειά τους. Άλλωστε είχαν και 2 παιδιά 10 και 8 ετών.


Πληροφορία που αξιολογείται από την αστυνομία αναφέρει οτι οι δύο άνδρες, σύζυγος και εραστής δηλαδή, είχαν συνάντηση λίγες ώρες πριν γίνει το φονικό.


Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 35χρονος που υπηρετούσε στα ΟΥΚ του Λιμενικού ήταν οξύθυμος χαρακτήρας. Τα ζευγάρια μάλιστα ήταν οικογενειακοί φίλοι και έκαναν παρέα. Τελευταία φορά είχαν βγεί όλοι μαζί το περασμένο Σάββατο.

Χθες λοιπόν, πήγε στο σπίτι του 35χρονου στην Σαλαμίνα και όταν του ανακοίνωσε τον χωρισμό εκείνος την πυροβόλησε δυο φορές στην κοιλιά και στην συνέχεια έστρεψε το υπηρεσιακό του περίστροφο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Τα δυο πτώματα βρήκε η γυναίκα του 35χρονου Λιμενικού που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι της και αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγο της 44χρονης με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Άμεση Δράση και μέσα σε λίγα λεπτά να φτάσει στο σημείο πλήρωμα περιπολικού τις Υπηρεσίας.


Όπως δήλωσε στο Newsit η θεία της γυναίκας του λιμενικού “είναι μια τραγωδία. Το κορίτσι είναι σε κατάσταση σοκ. Στο σπίτι είναι ακόμη η σήμανση. Εχουμε τρελαθεί”.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟY

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα ο 36χρονος Σύρος που επιτέθηκε σε κοπέλα στα Εξάρχεια
Οι φίλες της κοπέλας, αντέδρασαν και προσπάθησαν να απομακρύνουν την κοπέλα από τα χέρια του, όμως όπως χαρακτηριστικά είπαν και στους αστυνομικούς ήταν σαν πάλευαν με «ένα λυσσασμένο κτήνος»
Ο 36χρονος Σύρος 6
Θυελλώδεις άνεμοι που θα ξεπεράσουν τα 100 km/h σε Αττική κι άλλες 5 περιοχές μέχρι την Πρωτομαγιά - «Καμπανάκι» Τσατραφύλλια για σοβαρά προβλήματα
Ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί για σπάσιμο κλαδιών, ζημιές σε καμινάδες, σκεπές, πτώση αντικειμένων όπως γλάστρες, κεραίες από μπαλκόνια και ταράτσες
Θυελλώδεις άνεμοι
Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του φίλου του που έδωσε την κροτίδα καταθέτει ο Άρης Μουγκοπέτρος
Όλα όσα ισχυρίστηκε ο παιδικός φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στις αστυνομικές αρχές, θεωρούνται ψευδή και προκλητικά από την πλευρά του τραυματισμένου μουσικού
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 36χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα 3