Τρίτη, 3 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Σαλαμίνα: «Χάρη στο βίντεο εμφανίστηκαν άλλες 11 κοπέλες», είπε ο 39χρονος που χτύπησε τον επίδοξο βιαστή

Σαλαμίνα: «Χάρη στο βίντεο εμφανίστηκαν άλλες 11 κοπέλες», είπε ο 39χρονος που χτύπησε τον επίδοξο βιαστή

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο δράστης για την απόπειρα βιασμού της 20χρονης που έγινε σε παραλία της Σαλαμίνας στις 26 Αυγούστου.

Αντιμέτωπος με τον νόμο ήρθε και ο 39χρονος Αχιλλέας Γκιγκίλας όπου όταν αντιλήφθηκε την απόπειρα βιασμού, επιτέθηκε στον δράστη και ανέβασε το βίντεο στα social media ώστε οι κάτοικοι της Σαλαμίνας και η υπόλοιπη Ελλάδα να δουν το πρόσωπό του δράστη.

Ο Αχιλλέας σε νέες του δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια που βρέθηκε για να καταθέσει ως μάρτυρας της υπόθεσης, χαρακτήρισε τη βιντεοσκόπηση «λάθος».

Ο ίδιος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργήματος μετά τον ξυλοδαρμό του δράστη.

«Πάνω στη θολούρα μου τράβηξα το βίντεο, το ανέβασα λόγω εμού όμως εμφανίστηκαν 11 κοπέλες για το ίδιο περιστατικό. Είδα τον άνθρωπο αυτόν να κυνηγά την κοπέλα με σκοπό να τη βιάσει ή να την πνίξει στη θάλασσα», είπε.

«Θα έπρεπε να σκεφτώ σωστά ότι πρέπει να τον παραδώσω στην αστυνομία. Βιάστηκα, πάνω όμως στη βιασύνη μου έγινε και ένα καλό. Βγήκαν αυτές οι 11 κοπέλες.

Ναι ήταν λάθος, το έκανα πάνω στα νεύρα, πάνω στη θολούρα μου. Θεωρώ ότι θα έκανε οποιοσδήποτε το ίδιο, αν όχι για το βίντεο, σαν πατέρας σαν αδερφός», πρόσθεσε.

«Είμαι δίπλα στον Αχιλλέα», είπε το 20χρονο παρ’ ολίγον θύμα

Η 20χρονη κοπέλα που σώθηκε στο παρά πέντε από τον βιασμό, μίλησε στην κάμερα του Live News τονίζοντας πως θα σταθεί στο πλευρό του Αχιλλέα.

«Τον στηρίζω, ξέρω ότι θα πάει για κακούργημα γι’ αυτό που έγινε. Θέλω να τελειώσει ομαλά όλο αυτό», είπε η 20χρονη για τον Αχιλλέα.

Για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε στην παραλία της Σαλαμίνας είπε:

«Δεν είχα αντιληφθεί ότι με παρακολουθούσε. Είχα αντιληφθεί μόνο έναν άνθρωπο όταν κατέβηκα από τη στάση. Τουλάχιστον μετά τη δική μου υπόθεση ασχολήθηκαν και κρίθηκε προφυλακιστέος», είπε η 20χρονη με γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα.

Ο δράστης κατά την απολογία του επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα αλλά εν τέλει κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις