Site icon NewsIT

Σαμαράς προς σχολικούς φύλακες: Υπάρχει βούληση να λυθεί το θέμα σας

09.01.2014 | 13:08
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Ολιγόλεπτη συνάντηση με εκπροσώπους των σχολικών φυλάκων, που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, είχε πριν από λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Νωρίτερα, είχαν “κατασκηνώσει” έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αλλά δεν τους είδε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την πρωθυπουργική βούληση να επιλυθεί το θέμα των σχολικών φυλάκων, που τελούν πλέον σε καθεστώς διαθεσιμότητας, μετέφερε σε 10μελή επιτροπή τους, που μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς, που φέρεται να τους είπε: Γνωρίζω προσωπικά το πρόβλημα σας”. Συγκεκριμένα, ο κύριος Σαμαράς, εξήγησε σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκπροσώπους των σχολικών φυλάκων ότι από την πλευρά του υπάρχει η βούληση να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους και τους παρέμπεμψε στο διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Κωνσταντίνου Μπούρα.

“Θέλουμε να δουλέψουμε” είπαν οι σχολικοί φύλακες στον Αντώνη Σαμαρά, που τους διαβεβαίωσε ότι θα επιλυθεί το θέμα τους

Ο κύριος Μπούρας επικοινώνησε άμεσα με τους εμπλεκομένους Υπουργούς, μεταξύ των οποίων και ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία σενάρια φαντάζουν τα επικρατέστερα: είτε να υπαχθούν σε καθεστώς ενδοδημοτικής κινητικότητας, είτε να μεταφερθούν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, είτε να εργαστούν ως αρχαιοφύλακες.

“Ειδαμε τυχαία τον πρωθυπουργό στο διάδρομο και του ζητήσαμε να μας ακούσει” είπε στο Newsit o Πρόεδρος των Σχολικών Φυλάκων Αττικής, Χάρης Μπάστας.

Διαβάστε επίσης

Σαμαρας – Μπαρόζο στο Μουσείο της Ακρόπολης

Σαμαράς: Η Ελλάδα απέδειξε ότι μπορεί – Απαντούμε στην κρίση με μια καλύτερη Ευρώπη

ΝΥΤ: Και στο βάθος…πρόωρες εκλογές

Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών – Ποιοί μιλούν για γκάφα Τσίπρα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version