Δευτέρα, 7 Οκτ.
26oC Αθήνα

Σας αρέσει ο γυμνισμός; Οργανωθείτε…

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ FACEBOOK
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ FACEBOOK

Γυμνιστές από όλη την Ελλάδα έκοψαν την πίτα τους…ντυμένοι και ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλό ξεγύμνωμα. Στόχος των ελλήνων γυμνιστών να αναδιοργανωθούν κόντρα στη συντηρητική στροφή της κοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Νέα σελίδα στο κίνημα των Ελλήνων γυμνιστών φιλοδοξεί να γράψει η νέα γενιά μετά την ουσιαστική 5ετή αδρανοποίηση
του μοναδικού σχετικού συλλόγου που λειτουργούσε ως τώρα στη χώρα μας με την επωνυμία “Σύλλογος Φυσικής Αγωγής-Γυμνιστών Ελλάδας οι Πρωτόπλαστοι”.

Γυμνιστές από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στις 11/1/2014 στην Εκάλη στο χώρο που λειτουργεί και βιβλιοθήκη γυμνισμού και έκοψαν την πίτα τους, ενώ έλαβαν αποφάσεις, προκειμένου να αναγεννήσουν πανελλαδικά το κίνημά τους που το 1978 είχε εγγράψει 2000 μέλη αλλά και πολλαπλάσιους τότε υποστηρικτές.

Η συντηρητική στροφή της κοινωνίας ενάντια στον γυμνισμό

Ο Αγγελος Μιμηκόπουλος, εκπρόσωπος των Ελλήνων γυμνιστών στη διεθνή ομοσπονδία από το 1994 που πέθανε ο “πρωτεργάτης” του γυμνισμού στη χώρα μας Δημήτρης Παζαρλής, παραδέχθηκε ότι το κίνημά τους περνά μεγάλη κρίση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια.

Στα άμεσα σχέδια τους είναι η δημιουργία κέντρου χειμερινού γυμνισμού που θα διαθέτει πισίνα και γυμναστήριο, καθώς και η αναλυτική καταγραφή κάθε παραλίας στην Ελλάδα που μπορεί καθένας να κολυμπήσει ή να κάνει ηλιοθεραπεία γυμνός

Την απέδωσε αφενός σε μια συντηρητική στροφή της κοινωνίας διεθνώς που με σύνθημα “ντύστε τους γυμνούς” πιέζει για λήψη μέτρων κατά του γυμνισμού προβάλλοντας ως πρόσχημα πως “ταυτίζεται με τη σεξουαλική ασυδοσία”, αλλά και αφετέρου σε τοπικά και μη οικονομικά συμφέροντα και πολιτικές καιροσκοπικές επιλογές, όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: “Η γυμνοφοβία έχει εισχωρήσει στη ζωή του μέσου πολίτη. Γυμνοφοβικοί άνθρωποι κυκλοφορούν παντού και εκδηλώνονται απροκάλυπτα”.

Ο σύλλογος των ελλήνων γυμνιστών – φυσιολατρών θα ονομάζεται “Γυμνοκρατία” και έχει ήδη  καταθέσει για έγκριση λεπτομερές καταστατικό του συλλόγου.

Για την ιστορία, το φλουρί της πίτας έπεσε στο κομμάτι που κόπηκε για τον σύλλογο. Αυτό είναι μάλλον καλός οιωνός για τον κίνημα των ελλήνων γυμνιστών. Η ευχή του Αγγελου Μιμηκόπουλου πάντως ήταν: “Καλή χρονιά, υγεία, ευτυχία και καλό ξεγύμνωμα”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Και με χιόνια και με κρύα… οι γυμνιστές στην παραλία – Βίντεο!

Ξενοδοχείο αποκλειστικά για γυμνιστές στη Ρόδο!

Παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα! Δες που υπάρχουν

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε