Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Σε Κύπρο και Σλοβακία ανάλογο e-mail με αυτό που εστάλη σε δεκάδες σχολεία της Αττικής – «Τίποτα ύποπτο από τους ελέγχους» λέει η ΕΛΑΣ

Σε Κύπρο και Σλοβακία ανάλογο e-mail με αυτό που εστάλη σε δεκάδες σχολεία της Αττικής – «Τίποτα ύποπτο από τους ελέγχους» λέει η ΕΛΑΣ

Σε Κύπρο και Σλοβακία εστάλη πανομοιότυπο e-mail με αυτό που έφτασε μαζικά σήμερα, Τετάρτη (29.05.24) σε 35 σχολεία της Αττικής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ανάλογα e-mail εστάλησαν πριν από δύο εβδομάδες σε σχολεία και υπηρεσίες Δημοσίου της Κύπρου και της Σλοβακίας.

Σημειώνεται πως το e-mail που εστάλη σε τουλάχιστον 35 σχολεία της Αττικής και το οποίο έφερε στο «φως» το newsit.gr, είναι από αποστολέα του εξωτερικού και συγκεκριμένα από τη Ρωσία, ωστόσο έχει γραφτεί στα ελληνικά.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο αποστολέας θέλησε να προκαλέσει αναστάτωση ενόψει του αποψινού τελικού του Conference League, καθώς το e-mail έφτασε στα σχολεία από αποστολέα «ccconference@inbox.ru».

Τα συγκεκριμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν όλα το ίδιο περιεχόμενο και έφτασαν σε τουλάχιστον 35 σχολεία που βρίσκονται σε Χαϊδάρι, Γέρακα, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Αιγάλεω και άλλες περιοχές.

Σημειώνεται πως όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛΑΣ πρόκειται για φάρσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο κατά την διάρκεια των ελέγχων που έγιναν στα συγκεκριμένα σχολεία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις