Ελλάδα

Σε ύφεση η φωτιά στο Μαρκόπουλο

Σε ύφεση, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είναι η φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής. Οι δυνάμεις ωστόσο παραμένουν στο σημείο για την πλήρη κατάσβεσή της.

Στην πυρκαγιά επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, και 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Στην Κυπαρισσία, η φωτιά έχει περιοριστεί εντός χαράδρας, όπου και είναι δύσκολη η πρόσβαση για τους πυροσβέστες. Προς το παρόν, κίνδυνος επέκτασης δεν υπάρχει. Εκεί επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα και δύο υδροφόρες των Ο.Τ.Α.

Το απόγευμα επίσης εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη θέση Κοκκίνι, στην Κέρκυρα, όπου καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Επί τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, και 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα