Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Πελοπόννησο

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (16.05.2016) τους κατοίκους κοντά στη Νεάπολη. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 00:27.

Το επίκεντρο του σεισμού των 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 21 χιλιόμετρα βόρεια της Νεάπολης Βοιών στο νομό Λακωνίας, 155 χιλιόμετρα νότια – νοτιοδυτικά της Αθήνας όπως αναφέρει ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εντοπίστηκε 12χρονος να οδηγεί αυτοκίνητο στο Ζεφύρι - Σχεδόν 70 παραβάσεις του ΚΟΚ σε Άνω Λιόσια και Φυλή
Επιβεβαιώθηκαν παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, για στέρηση άδειας οδήγησης, μη χρήση προστατευτικής ζώνης, μη χρήση κράνους και φθαρμένα ελαστικά, ενώ ακόμα ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα
Ζεφύρι: Εντοπίστηκε 12χρονος να οδηγεί – Σχεδόν 70 παραβάσεις του ΚΟΚ σε Άνω Λιόσια και Φυλή