Ελλάδα

Σεισμός στην Αθήνα – Επίσημο: Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής τραυματίες ή θύματα!

Καμία αναφορά για θύματα και καμία κλήση στο ΕΚΑΒ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής αφότου χτύπησε την Αθήνα ο σεισμός, σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Από τη στιγμή που σημειώθηκε ο σεισμός οι υγειονομικές υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός, για την αντιμετώπιση τυχόν τραυματιών. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, ενώ οι κρατικές αρχές είναι ακόμη επιφυλακτικές.

Σε επιφυλακή βρίσκονται όλα τα νοσοκομεία. Στο Θριάσιο, ωστόσο, νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, δεν υπήρξε καμία μεταφορά τραυματιών, ενώ δεν έχει γίνει και καμία κλήση στο ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 14 κλήσεις στην Πυροσβεστική κυρίως από το κέντρο της Αθήνας για εγκλωβισμούς σε ασανσέρ. Έχουν γίνει επίσης τέσσερις κλήσεις από το Περιστέρι, για τζαμαρίες που έσπασαν από τον σεισμό. Υπάρχει επίσης ένας ελαφρά τραυματίας, που όμως ΔΕΝ χρειάστηκε καν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Super Puma της Πυροσβεστικής περιπολεί πάνω από τις περιοχές κοντά στο επίκεντρο του σεισμού. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί κατάρρευση κτιρίου και δεν υπάρχουν κλήσεις.

Λίγα λεπτά αφού σημειώθηκε ο σεισμός έγιναν διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές και υπήρξαν αναφορές για προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες. Στο Αιγάλεω σημειώθηκε πτώση βράχων χωρίς τραυματισμούς, επίσης σημειώθηκε πτώση πρόσοψης κτιρίου στον Πειραιά κι εκεί χωρίς τραυματισμούς, ενώ έπεσαν και σοβάδες από κτίρια στο Περιστέρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε κατάστημα Zara Home στην Πάτρα – Εκκενώθηκε το ξενοδοχείο στον επάνω όροφο
Η φωτιά ξέσπασε στο ισόγειο του καταστήματος στην Πάτρα και πυκνοί καπνοί έχουν σκεπάσει την περιοχή - Μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα
Φωτιά στην Πάτρα 2
Ανανεώθηκε πριν 34 λεπτά
Με «καθαρά» καλάσνικοφ η δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι - Στο μικροσκόπιο τα 2 iPhone και το παλιό tablet του 55χρονου
Οι αναλυτές του ελληνικού FBI προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τι ήταν αυτό που έκανε τον 55χρονο να χαλαρώσει να μη λαμβάνει μέτρα προστασίας
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων 4
«Την γνώρισα στη Μύκονο, είναι γλυκό κορίτσι», λέει η Τζούλια Νόβα για την αστυνομικό που «ξεσκονίζουν» για τη διπλή ζωή
«Με όλη την υπόθεση, έχω λάβει ήδη τα μέτρα μου, έχω βάλει τον δικηγόρο μου ο οποιος κοιτάζει όλες τις σελίδες που προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομά μου»
Η Τζούλια Νόβα με την νεαρή αστυνομικο, την οποία ερευνά το Εσωτερικών Υποθέσεων, στη Μύκονο