Ελλάδα

Σεισμός στην Αθήνα – Κυβέρνηση: Δεν υπάρχουν σοβαρές αναφορές για τραυματισμούς

Ενημέρωση για τον ισχυρό σεισμό των 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έκανε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο σεισμός σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα ήταν μεγάθους 5,1 ρίχτερ και επίκεντρο στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας. Όπως είπε ο κ. Πέτσας δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς. Όσον αφορά στις ζημιές, ο κ. Πέτσας είπε έχει καταρρεύσει ένα παλιό σπίτι στην Δραπετσώνα και στα Πετράλωνα. Επίσης έχουν αναφερθεί ζημιές σε προσόψεις καοτικιών σε Πειραιά, περιφερειακή Αιγάλεω και Μοναστηράκι.

Όσον αφορά στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ο κ. Πέτσας είπε ότι λειτουργούν κανονικά αλλά υπήρξε υπερφόρτωση του δικτύου. Είπε ακόμα ότι ο πρωθυπουργός είναι στο γραφείο του και ενημερώνεται διαρκώς.

Σε ετοιμότητα και οι Ένοπλες Δυνάμεις, αν και εφόσον χρειαστεί.
Και ο κ. Πέτσας έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας ότι στην Ελλάδα γνωρίζουμε από σεισμούς και κάλεσε τους πολίτες να είναι ενημερωμένοι.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη - «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
«Ζήτησα από γιατρό τις αξονικές και μου είπε ότι “το παιδί είναι μη διακομίσιμο και μη αναστρέψιμο” – “κι εγώ είμαι η μάνα του” του είπα και μου τα έδωσε» αποκαλύπτει η μητέρα του Γεράσιμου
Ο Γεράσιμος, πολυτραυματίας των Τεμπών
Η συγκινητική ανακοίνωση των συνεργατών του Αλέξη Κούγια - «Βρισκόμαστε στο πλευρό του με την ίδια μαχητικότητα που μας έχει μεταλαμπαδεύσει»
«Σταθερή και ακλόνητη επιθυμία του επικεφαλής του γραφείου μας, είναι και θα είναι η απρόσκοπτη λειτουργία αυτού και η διαρκής υποστήριξη των ανθρώπων που το εμπιστεύονται»
Ο Αλέξης Κούγιας