Site icon NewsIT

Σέρρες: Άγριο ξύλο σε δημοτικό συμβούλιο – Η στιγμή που αντιδήμαρχοι πιάνονται στα χέρια

17.10.2024 | 10:17
Σέρρες: Άγριο ξύλο σε δημοτικό συμβούλιο – Η στιγμή που αντιδήμαρχοι πιάνονται στα χέρια

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου στις Σέρρες το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024), όταν δύο αντιδήμαρχοι ήρθαν στα χέρια με αφορμή τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων. 

Βίντεο από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου στις Σέρρες έχει καταγράψει την έντονο καυγά που έχουν μεταξύ τους οι δύο αντιδήμαρχοι, ενώ κάποια στιγμή φαίνεται να πιάνονται στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του infonews24.gr, όλα ξεκίνησαν όταν τέθηκε, εκτός ημερήσιας διάταξης, από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, το Τμήμα Προμηθειών, το θέμα της συγκρότησης επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμήθειας- μίσθωσης μηχανημάτων έργου έτους 2024.

Ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Μιχτσόγλου και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Καδής. μετά από λεκτική αντιπαράθεση που είχαν για το συγκεκριμένο θέμα, αλληλοκατηγορήθηκαν για πελατειακές σχέσεις με ψηφοφόρους και εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, με την ένταση να φουντώνει, ενώ αμέσως μετά από λίγο αντάλλαξαν σπρωξιές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.Πιάστηκαν στα χέρια Δημοτικοί Συμβουλοι στο Δ.Σ Σερρών - Αγριος καυγάς και βρισιες μεταξύτους

Τα πνεύματα ηρέμησαν έπειτα από την παρέμβαση παρευρισκόμενων στο δημοτικό συμβούλιο. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version