Σοκάρουν τα ευρήματα που προκύπτουν από την εξέταση του ιατροδικαστή στη σορό της 44χρονης από τη Σίνδο, θύμα της άγριας δολοφονίας από τον σύζυγό της.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για όσα «είδε» ο ιατροδικαστής, ο γυναικοκτόνος στη Σίνδο μαχαίρωσε τη 44χρονη σύζυγό του περισσότερες από 40 φορές σε διάφορα σημεία του σώματός της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η σορός της άτυχης γυναίκας φέρει τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, στα χέρια, στο πρόσωπο, στην κοιλιακή χώρα κι αλλού.
Μάλιστα, ο 53χρονος φαίνεται πως χρησιμοποίησε 4 μαχαίρια για να καταφέρει τον σκοπό του, εκ των οποίων το 1 έσπασε στα δύο.
Ο γυναικοκτόνος την κατέσφαξε σε κατάσταση αμόκ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Φίλη της 44χρονης μιλά στο newsit.gr και τονίζει πως η άτυχη γυναίκα δεν περνούσε καλά με τον 53χρονο σύζυγό της και δολοφόνο της.
«Η Βαλεντίνη πρώτα έμενε με τον άντρα της και τις κόρες τους στον Βόλο. Πριν από ενάμιση χρόνο πήρε την απόφαση να φύγει και να έρθει στη Θεσσαλονίκη για μια καλύτερη ζωή. Εκεί δεν περνούσε καλά μαζί του», σημειώνει η ίδια.
Και συνεχίζει: «Στην αρχή ήρθε μόνη της με τα κορίτσια, βρήκε σπίτι, δουλειά, τακτοποιήθηκε και μετά ήρθε κι εκείνος. Ο άντρας της δεν ήθελε καθόλου να αφήσει τη ζωή του στον Βόλο. Είχε μάθει εκεί και δεν ήθελε να έρθει Θεσσαλονίκη. Ίσως και να της χρέωνε ότι άλλαξε τη ζωή του, ίσως να μην της το είχε συγχωρέσει ποτέ. Όμως δεν μας έλεγε ποτέ τίποτα».
«Τα κρατούσε όλα μέσα της, ήταν κλειστός άνθρωπος. Πάντα χαμογελαστή, πάντα ευγενική. Κι αυτός ήταν κλειστός άνθρωπος και πολύ νευρικός, όμως όπως μας έλεγε η Βαλεντίνη. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αυτό που έγινε. Κάποιοι αναρωτιούνται αν υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπο στη ζωή της κι ήταν αυτό που το ξεκίνησε όλο αυτό. Δεν είναι αλήθεια σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο», καταλήγει.