Ελλάδα

Σκάνδαλο ΑΕΠΙ: Ανέλαβε καθήκοντα η Επίτροπος

Ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντα της Επιτρόπου της ΑΕΠΙ, η Μαρία Βλάχου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου “Αυτή η εξέλιξη πραγματώνει τη βούληση της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, τόσο για την εξυγίανση της ΑΕΠΙ όσο και για την επανάκτηση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας των δημιουργών και των χρηστών.

Είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για την ομαλοποίηση της κατάστασης. Ακολουθεί στη συνέχεια το νομοσχέδιο το οποίο φέρνει διαφάνεια και λογοδοσία στους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης.”

Το ΥΠΠΟΑ καλεί τους χρήστες να συνεχίσουν την καταβολή των οφειλόμενων αμοιβών, δεδομένου ότι “πλέον τα χρήματα θα καταλήγουν εκεί όπου οφείλονται: στους δημιουργούς”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς τις επόμενες ημέρες - Τα τελευταία δρομολόγια το Μεγάλο Σάββατο
Ανάλογα με την επιβατική κίνηση υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων καθώς και το Λιμάνι του Πειραιά
Το μετρό της Αθήνας