Ελλάδα

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» κοντά στο μετρό στο Γκάζι – Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Γκάζι έπειτα από συμπλοκή μεταξύ αγνώστων. Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε κοντά στο σταθμό του μετρό και τραυματίστηκαν τρία άτομα. 

Ειδικότερα, η συμπλοκή κοντά στο σταθμό του μετρό στο Γκάζι έγινε μεταξύ αγνώστων και ένας από αυτούς έβγαλε ξαφνικά όπλο και πυροβόλησε. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ελαφρά δύο Δανοί και ένας Ελληνας, που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απών ο γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης από το μνημόσυνο της σπουδαίας τραγουδίστριας - «Δεν ήταν και ποτέ παρών», είπε η Αγγελική Ηλιάδη
«Ο καθένας κάνει όπως θέλει και όπως αισθάνεται. Θα έπρεπε και εκείνος να γνωρίζει πότε είναι τα σαράντα, αν είναι δυνατόν»
H Αγγελική Ηλιάδη με τον αδελφό της, Κωνσταντίνο Ηλιάδη