Ελλάδα

Σοκαριστικό τροχαίο: Προσπάθησε να περάσει πεζός τη Συγγρού και τον χτύπησε αυτοκίνητο

Ένα σοκαριστικό τροχαίο και τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα κατέγραψαν το μεσημέρι της Παρασκευής (04.09.2020) οι κάμερες ασφαλείας του Mega. Ο άνδρας αποφάσισε να περάσει τη Συγγρού πεζός, αλλά όχι από φανάρι ή από διάβαση.

Η εικόνα απ’ όσα έγιναν στο ρεύμα καθόδου της Συγγρού, είναι σοκαριστικές. Το τροχαίο καταγράφηκε καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας του Mega και το video που έδειξε η εκπομπή Live News προκαλεί ανατριχίλα.

Η κάμερα ασφαλείας δείχνει και τα δυο ρεύματα της Συγγρού. Στο βάθος, φαίνεται ο άνδρας που περνά, με κίνδυνο της ζωής του, το ρεύμα της ανόδου της λεωφόρου. Σκαρφαλώνει στο διαχωριστικό στηθαίο και επιχειρεί να περάσει στην απέναντι πλευρά και από το ρεύμα καθόδου.

Καθώς κατεβαίνει από τη νησίδα, στο τσακ αποφεύγει ένα αυτοκίνητο κι ένα μηχανάκι. Δεν προλαβαίνει όμως να κάνει το ίδιο και με το δεύτερο αυτοκίνητο που κατεβαίνει τη Συγγρού με ταχύτητα. Φαίνεται να κάνει ένα άλμα, ίσως για να αποφύγει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, πριν τον χτυπήσει το αυτοκίνητο!

Ο άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς και είναι εκτός κινδύνου. 

Δείτε το video σοκ  

https://youtu.be/RrAw9YMNkvI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος κρίθηκε ο πατέρας της 18χρονης για την δολοφονία του κουνιάδου του και βιαστή της κόρης του στον Βόλο
Ο Εισαγγελέας εισηγήθηκε να απορριφθούν τα ελαφρυντικά προς τον 50χρονο πατέρα που δολοφόνησε τον κουνιάδο του, ο οποίος βίαζε επί 9 χρόνια την κόρη του, ενώ αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή του
Έντρομη κοπέλα
«Είχαμε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο σχολείο» - Σοκάρει η κατάθεση της μαθήτριας για την υπόθεση της ασέλγειας από καθηγητή στη Λάρισα
Όλα ξεκίνησαν στα μέσα του περασμένου Μαρτίου όταν η 15χρονη μαθήτρια Λυκείου αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στην ψυχολόγο του σχολείου την ερωτική σχέση με τον καθηγητή
Σχολική αίθουσα 3