Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό με 8 οχήματα: Στους 7 οι τραυματίες, ανάμεσά τους μία έγκυος και ένας αστυνομικός

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Οι 6 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό νοσοκομείο ενώ ο αστυνομικός στο 401

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας, με το πιο πρόσφατο να γίνεται στον Κηφισό, τα ξημερώματα της Δευτέρας (17.03.2025).

Το τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό έγινε στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος των ΚΤΕΛ και ενεπλάκησαν 8 οχήματα, ανάμεσα τους 2 μηχανές ΔΙ.ΑΣ., 2 φορτηγά και 4 αυτοκίνητα.

To σοβαρό ατύχημα έγινε όταν δυο από τα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη δεξιά λωρίδα. Τότε οι 2 μηχανές ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για να δουν τι συμβαίνει και το τρίτο όχημα, μη προλαβαίνοντας να πατήσει φρένο, έπεσε πάνω τους. Δυστυχώς το ίδιο συνέβη και με τα άλλα 3 οχήματα.

Από τη σύγκρουση των οχημάτων τραυματίστηκαν 7 άνθρωποι, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός και μία έγκυος.

Δείτε βίντεο από τις πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο:

Οι 6 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικό νοσοκομείο ενώ ο αστυνομικός στο 401.

 

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να διευκρινιστούν τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο ατύχημα.

Λόγω του σοβαρού τροχαίου, η κάθοδος του Κηφισού παρέμεινε κλειστή για τουλάχιστον 1 ώρα, μέχρι να φτάσουν περιπολικά, πυροσβεστική και ασθενοφόρα για να απεγκλωβιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο οι τραυματίες.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 4 Ιουνίου η καθέλκυση της φρεγάτας «Φορμίων» - Στη θάλασσα και οι τρεις Belharra μέσα στο το καλοκαίρι
Η καθέλκυση της φρεγάτας «Φορμίων» αναμένεται να συμπέσει με την έναρξη των θαλάσσιων δοκιμών της πρώτης «Κίμων», ενώ θα συνεχίζεται ο εξοπλισμός της «Νέαρχος» με οπλικά και ηλεκτρονικά συστήματα
H φρεγάτα Κίμων στα ναυπηγεία της Naval Group
«Τέτοιες μέρες του 1985, ως δώρο ανεκτίμητο, σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά» - Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου
«Αυτό το υπέροχο δώρο πριν συμπληρωθούν σαράντα χρόνια, ο Κύριος θέλησε να το στείλει σε άλλη ουράνια αγκαλιά, εκεί που αλλιώς τα μετράνε τα χρόνια»
Ο Βασίλης Καλογήγου με τη μητέρα του, Σοφία