Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών – Σουνίου: Χωρίς τις αισθήσεις του παρελήφθη οδηγός μηχανής

Σοβαρό τροχαίο, με εμπλεκόμενα ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα, σημειώθηκε στην Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της παραλίας «Αλθέα», ανάμεσα στην Αγία Μαρίνα και τον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 14.15 το μεσημέρι της Κυριακής (27/10/2024) ένα από τα δυο οχήματα φέρεται ότι παραβίασε τη διπλή διαχωριστική γραμμή και η μοτοσικλέτα προσέκρουσε στην πίσω αριστερά πόρτα του αυτοκινήτου, και στη συνέχεια στις προστατευτικές μπάρες στην πλευρά της παραλίας στην Αθηνών – Σουνίου. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες, ΕΚΑΒ και η ΕΛ.ΑΣ, με τον οδηγό της μηχανής να παραλαμβάνεται από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κατά τις ίδιες πηγές, ο δικυκλιστής διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική απεγκλώβισε με πρόχειρα μέσα από το αυτοκίνητο ένα άτομο, το οποίο δεν έφερε τραύματα.

Στο σημείο βρίσκονταν και δυο μάρτυρες που αναμένεται να δώσουν κατάθεση. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Γλυφάδας.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν τρία καταγραφικά από την διαδρομή που ακολουθήσε ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου - Στο «μικροσκόπιο» καταθέσεις και κινητά τηλέφωνα
Τα κλιμάκια της αστυνομίας έχουν καταφέρει και έχουν εντοπίσει τρία σημεία από τη διαδρομή που θεωρούν ότι ακολούθησε ο Βασίλης Καλογήρου.
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου στον Τύρναβο
«Κυρία Κωνσταντοπούλου είστε persona non grata για τους μηχανοδηγούς» - Σκληρή ανακοίνωση μετά τις δηλώσεις για τον «εθελοντή στο γραφείο Μητσοτάκη»
Μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαντούν στα όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τον μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή