Τρίτη, 16 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Σπαρακτικό video από την Κω: Πρόσφυγας πατέρας ξαναβρίσκεται με τα παιδιά του

Σπαρακτικό video από την Κω: Πρόσφυγας πατέρας ξαναβρίσκεται με τα παιδιά του

Είναι συγκλονιστική στιγμή που ένας πρόσφυγας πατέρας φτάνει την Κω. Στη διάρκεια του ταξιδιού με το δουλεμπορικό έχει χάσει από τα μάτια του τα παιδιά του. Μόλις όμως πάτησε στη στεριά, τα βρήκε ξανά. Και ξεσπά σε κλάματα!

Ο πατέρας “σπάει” τη στιγμή που συνειδητοποιεί πως ξαναβλέπει τα παιδιά του. Στη διάρκεια του ταξιδιού προς την Ελλάδα, είχαν χάσει την επαφή τους. Δεν ήξερε που βρίσκονταν. Δεν ήξερε αν θα επιζούσαν. Αν θα κατάφερναν να φτάσουν στην Ευρώπη.

Η σπαρακτική στιγμή εξελίσσεται λίγο αφού 60 Ιρακινοί και Αφγανοί μετανάστες έχουν φτάσει στην Κω. Και έχει καταγραφεί από την κάμερα του CBS News που ανέβασε το συγκλονιστικό video στο Facebook.

Ο πρόσφυγας πατέρας βλέπει τα παιδιά του, τον γιο και την κόρη του και τρέχει να τα αγκαλιάσει με δάκρυα στα μάτια.

“Αγάπες μου, φτάσαμε στην Ευρώπη, φτάσαμε στην Ευρώπη” λέει στα παιδιά του. Φιλά την κόρη του στοργικά της λέει: “αγάπη μου, ζωή μου, φτάσαμε στην Ευρώπη”.

 

“My darling .. my life .. we arrived.”WATCH: A refugee father who lost sight of his kids while traveling on a crowded boat to the Greek island of Kos, breaks down the moment he finally sees his children.

Posted by CBS News on Friday, 4 September 2015

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε