Σάββατο, 10 Αυγ.
33oC Αθήνα

Σπάρτη: Ο πατέρας για τους βιασμούς της 9χρονης «έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε και θα ομολογήσει» λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του

Σπάρτη: Ο πατέρας για τους βιασμούς της 9χρονης «έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε και θα ομολογήσει» λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

«Είναι συντετριμμένος, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ενδιαφέρεται περισσότερο για την πρώην γυναίκα του και την κόρη του» λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του 40χρονου πατέρα που συνελήφθη στην Σπάρτη για τους βιασμούς της 9χρονης κόρης του, από την τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών.

«Ανησυχεί για τη δημοσιότητα που παίρνει το θέμα και φοβάται μην τους βλάψει, έχει μετανοιώσει για ό,τι έκανε, ζητάει συγνώμη και θα ομολογήσει τις πράξεις που έκανε» αποκαλύπτει ο δικηγόρος του πατέρα, που συνελήφθη μετά την αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης με τους βιασμούς της μικρούλας στη Σπάρτη.

«Υποστηρίζει ότι γύρω στα 4 χρόνια είναι που έχει πειράξει το κορίτσι, δεν μπορεί να καταλάβει πως έμπλεξε και πως έγινε. Απ ό,τι μου είπε πιθανόν να χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια, γιατί τέτοιες πράξεις δεν είναι φυσιολογικές. Μου είπε ότι νιώθει τελειωμένος, ότι θέλει να τιμωρηθεί για να μπορέσει και αυτός να το βγάλει από μέσα του».

Η αποκάλυψη της φρίκης

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το μαρτύριο του μικρού κοριτσιού αποκαλύφθηκε μετά την τελευταία επίσκεψη που έκανε στο σπίτι του 40χρονου πατέρα, μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό της.

Κάποια στιγμή το αγόρι έφυγε και όταν επέστρεψε, ο πατέρας αργούσε να ανοίξει την πόρτα. Όταν τελικά την άνοιξε, το αγόρι βγήκε ένα προφυλακτικό.

Όταν τα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι της μητέρας τους, το αγοράκι είπε τι είδε και τότε ήταν που ξέσπασε και η 9χρονη…

Με κλάματα άρχισε να μιλάει για τα όσα ζούσε στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος δεν άργησε να συλληφθεί.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί βρήκαν και αρχεία στο κινητό του τηλέφωνο με εικόνες φρίκης…

Ο 40χρονος, που οδηγήθηκε χθες (9/8/24) στα δικαστήρια της Σπάρτης, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα…

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του ορίστηκε από την ανακρίτρια, καθώς ο κατηγορούμενος δυσκολευόταν να βρει δικηγόρο να τον αναλάβει…

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις