Site icon NewsIT

Σπάρτη: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 40χρονος για τους βιασμούς της 9χρονης κόρης του

09.08.2024 | 19:30
Σπάρτη: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 40χρονος για τους βιασμούς της 9χρονης κόρης του

Στα δικαστήρια στη Σπάρτη οδηγήθηκε στις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής (9/8/24) ο 40χρονος πατέρας που κατηγορείται για βιασμούς με θύμα την ίδια του την κόρη που σήμερα είναι 9 ετών. Κατηγορείται ότι την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών…

Ο 40χρονος πατέρας συνελήφθη το πρωί και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Ο πατέρας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα…

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι της Σπάρτης που γνωρίζουν την οικογένεια, είναι σοκαρισμένοι και δε μπορούν να πιστέψουν τις φρικαλεότητες για τις οποίες κατηγορείται ο 40χρονος.

«Είναι ένα πολύ ευγενικό και συμπαθητικό κοριτσάκι» περιγράφει στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής

«Είμαι σοκαρισμένος και εγώ δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Το κοριτσάκι το ξέρω, είναι πολύ ευγενικό και συμπαθητικό. Εδώ μένει η μητέρα με τα δύο παιδιά και τον δεύτερο άντρα της. Ο πατέρας των παιδιών μετακόμισε και αυτός εδώ στην περιοχή. Από ό,τι γνωρίζω αυτός από την Αθήνα είναι αλλά ήρθε  για να είναι κοντά τα παιδιά και να τα βλέπει. Δουλεύει σε ένα εργοστάσιο.
Έχω φάει τέτοιο σοκ που ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Η μητέρα έχει πέντε χρόνια που ήρθε, δεν είναι από τα μέρη τα δικά μας.

Είναι άνθρωποι που δεν πολυβγαίνανε έξω, μόνο η μητέρα δούλευε παλαιότερα, σε μια καφετέρια στην πλατεία τα μεσημέρια και ο τωρινός της σύζυγος ο οποίος είναι από εδώ τον ξέρω χρόνια δεν προκάλεσε ποτέ προβλήματα, πολύ καλός άνθρωπος, ήσυχος.

Είμαι τόσο σοκαρισμένος από τη στιγμή που έμαθα το τι έγινε με το κοριτσάκι και επειδή το ξέρω το παιδί  ζορίζομαι να πιστέψω αυτό που έχει περάσει, είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι».

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού, κατέθεσε όλα όσα της μαρτύρησαν τα παιδιά της -η μικρούλα αλλά και ο αδερφός της- και τα ξημερώματα της Παρασκευής (9.8.24), η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 40χρονου.

Κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις και απειλούσε το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το κοριτσάκι φέρεται να είπε με δάκρυα στα μάτια ότι ο πατέρας της την απειλούσε «ότι αν μιλήσω, θα πάει στη φυλακή…». Για το λόγο αυτό, δεν είχε μιλήσει νωρίτερα για τον εφιάλτη.

Ο 40χρονος κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, πορνογραφία ανηλίκων τουλάχιστον την τελευταία πενταετία, ενώ τα αρχεία της ντροπής που βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο και αποτυπώνουν τις πράξεις του, έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα είχε για ιδιωτική χρήση ή αν τα διακινούσε σε σάιτ παιδόφιλων.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

 

 

 

 

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version