Κυριακή, 11 Αυγ.
30oC Αθήνα

Σπάρτη: Σοκαρισμένη η μητέρα της 9χρονης για τους βιασμούς από τον πατέρα της

Σπάρτη: Σοκαρισμένη η μητέρα της 9χρονης για τους βιασμούς από τον πατέρα της

Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα της 9χρονης από τη Σπάρτη, μετά τους βιασμούς με θύμα το παιδάκι τους οποίους φέρεται να διέπραξε ο ίδιος του ο πατέρας και μάλιστα από την τρυφερή ηλικία των 4 ετών. Τώρα, το μόνο που απασχολεί την μητέρα της μικρούλας είναι η ψυχική υγεία των παιδιών της, όπως λέει…

Την υπόθεση της Σπάρτης δεν την χωρά ανθρώπου νους. Ο 40χρονος πατέρας κατηγορείται για τους βιασμούς του κοριτσιού, με τη φρίκη να αποκαλύπτεται όταν ο μεγαλύτερος αδερφός της μικρούλας, είδε ένα προφυλακτικό. Μίλησε για αυτό στην μητέρα του και το κοριτσάκι, βρήκε το θάρρος να εξιστορήσει τον εφιάλτη που ζούσε.

«Να ξεπεράσουν τα παιδιά αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους»

Ενώ ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί με φρίκη την εφιαλτική αυτή υπόθεση, η μητέρα των παιδιών είπε στο MEGA:

«Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».

Νωρίτερα, μιλώντας στο newsit.gr ο δικηγόρος του πατέρα, είπε πως ο 40χρονος «έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε και θα ομολογήσει».

«Είναι συντετριμμένος, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ενδιαφέρεται περισσότερο για την πρώην γυναίκα του και την κόρη του» λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του 40χρονου.

«Ανησυχεί για τη δημοσιότητα που παίρνει το θέμα και φοβάται μην τους βλάψει, έχει μετανοιώσει για ό,τι έκανε, ζητάει συγνώμη και θα ομολογήσει τις πράξεις που έκανε» αποκάλυψε στο newsit.gr ο δικηγόρος του πατέρα, που συνελήφθη μετά την αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης με τους βιασμούς της μικρούλας στη Σπάρτη.

«Υποστηρίζει ότι γύρω στα 4 χρόνια είναι που έχει πειράξει το κορίτσι, δεν μπορεί να καταλάβει πως έμπλεξε και πως έγινε. Απ ό,τι μου είπε πιθανόν να χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια, γιατί τέτοιες πράξεις δεν είναι φυσιολογικές. Μου είπε ότι νιώθει τελειωμένος, ότι θέλει να τιμωρηθεί για να μπορέσει και αυτός να το βγάλει από μέσα του»…

Ο πατέρας, αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα (12/8/24) το πρωί…

Το κοριτσάκι έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή και αναμένεται το πόρισμα ενώ θα το επισκεφθεί στο σπίτι του, ειδικός ψυχολόγος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις